טוב, זה כבר מוגזם!צריכה טיפים להורדת חום - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תהילה מיום שישי בבוקר עם חום גבוה 39+ כמובן שאני מתרוצצת בינה לבין יוסי 24 שעות ונזהרת שהוא לא ידבק שזה פרוייקט בפני עצמו! אני מביאה נורופן כל 6 שעות כי החום ממש גבוה, בשעה 19:30 הבאתי לה היה לה 39,5 עכשיו שעתיים ורבע אחרי מדדתי לה שוב כי היא ממש בערה והיה לה 39,6
9 תגובות
עמוד 1
ללכת לרופא....
אני אומרת שאם החום כזה גבוה ללא שינוי במשך כבר שלושה ימים-תקחי אותה לרופא,או מיון.מקלחת לא-תמלאי אמבטיה קטנה אם יש,במים,הם צריכים להיות באותה הטמפרטורה כשאת מקלחת אותה,לא יותר קר! היא חמה גם ככה,וזה היה לה מסיק נעים.5-10 דקות יספיק לה.קומפרסים קרירים,הרבה שתיה.אבל תקחי אותה לרופא על הבוקר-יכול להיות שהיא מפתחת משהו יותר רציני ואת לא רואה את זה. שתרגיש טוב
רופא יש עכשיו מלא ילדים עם דלקות גרון
היינו אצל הרופא בבוקר, הכל בסדר חוץ מחום גבוה הרופאה אמרה שאם בעוד 3 ימים לא ירד החום אז לחזור
גם רז עם חום מאוד גבוה, 40.1 בצהרים והנורופן לא משפיע! מחר על הבוקר אני אצל הרופאה החלמה מהירה
לבני היה מקרה דומה ובסוף זה יתברר כמחלת הנשיקה . מה שכן עצלו אחרי נורופן זה היה יורד ואז תוך חצי שעה עולה שוב . http://www.holdthatpic.com/
מה הסימנים של מחלת הנשיקה? זה מדבק? אני מפחדת שהקטן ידבק.. הלילות סיוט! קשה לתפקד..כבר כמה ימים לא ישנתי יותר מחצי שעה רצופה
מאמי אדיר היה ככה לפני שבוע חום 40 שלא יורד עם נורופן או אקמול.. הכל היה תקין חוץ מהחום.. בסוף אחרי חמישה ימים עשו לו צילום חזה וגילו דלקת ריאות סמויה.. הוא לא השתעל והריאות היו נקיות.. אם זה ממשיך כדאי אולי לבקש בדיקות דם.. לפעמים יש דלקת בגוף ולא רואים כלום