היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה. אתמול היתה החתונה של הבן דוד המדהים שלי. אוריקי היה ביישן כרגיל ויה צמוד לי לרגל אמילי מתלהבת מהקטע של ללכת (והיא הוכלת כמו שיכור, כל כמה צעדים נופלת) אז רוב החתונה ביליתי בלרדוף אחרי יצור קירח שלבש שמלה לבנה עם 3.4 טוסיק בחוץ וצווח משמחה. כולם התלהבו מהעוגה (למרות שהיא חובבנית לחלוטין ויש בה המון פגמים שהיתי מתקנת לו היה לי יותר זמן וניסיון), היו אפילו כאלו ששאלו האם אני הזמנות. בעלול ישר החליט לעשות לי כרטיסי ביקור חחחחחח ויש לי עוד הזמנה - בת דודה שלי מתחתנת בנובמבר, והיא כמובן התלהבה וגם רוצה. ובאאאאאארור שאני עושה לה
9 תגובות
עמוד 1
תקשיבי העוגה שעשית מהמממתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מדהימהההההה !!!!!! את יכולה לפתח את זה ולעוף עם זה
העוגה מהפנטתתתתתתתת! עלק חובבנית!! תכניסי אותי גם לרשימה אני גם רוצה לעשות הזמנה ל 17 לספטמבר - משלמת כמה שצריך :)
הבנתי שהכלה הודית זה בטח לבוש מסורתי או משהו בכיוון...
תודה תודה
העוגה מקסימה! מקסימה! מקסימה! ושני הילדים שלך מעלפים 555
את חייבת לפתח את זה!! יהיו בטח הרבה שירצו
תגידי, למדת את זה? מהמם!!!!!!!!! [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
ב"ה
תקשיבי, לעשות עוגת חתונה זה חתיכת אתגר, ואת עשית עבודה מדהימה!!! ואני מתה לראות תמונה של אמילי עם השמלה.... מתוקה שובבה כזו.
אני גם מתרגשת בטירוף - בחודש הבא אחי מתחתן ואני מכינה להם גם עוגה, ונופרי תהיה שושבינה.. אוף, רק מלדמיין אותה בשמלת שושבינה אני נמסה פה