היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בימים האחרונים כשאני מאכילה בבקבוק, אמילי אוכלת יפה, וממש לקראת הסוף או עם סיום הבקבוק היא מתחילה לבכות, לא בכי של "נודניקית" אלא ממש בכי כאילו משהו כואב לה. זה לא בגלל שנגמר הבקבוק כי הגדלתי מינון והיא בוכה לפעמים כשיש עוד בבקבוק. יכול להיות מהשיניים? יכול להיות כאב בטן? אני לא בטוחה כי לאכול היא אוכלת הכל, גם דברים קשים (לחם / ביסקוויטים) והיא לא בוכה בכלל. ואם זה בטן - היא לא מתכווצת, לא מראה משהו ספציפי לבטן...
מה זה יכול להיות?
11 תגובות
עמוד 1
יכול להיות שיש לה בועת אויר בבטן תרימי אותה לגרפס לקראת הסוף או תעשי לה הפסקה באמצע
היא כבר בת שנה +, היא יודעת לעשות גרפס כמו מבוגר אחרי שווארמה
אהה לא ידעתי בת כמה היא
היא שותה בישיבה את הבקבוק?
יכול להיות שיש לה פצע בפה ושורף לה
כמה שזה טפשי, למרות שהיא יודעת לעשות גרפס, יכול להיות שהיא לא מבינה שזה מה שמפריע לה כשהיא רוצה להמשיך לאכול. אני עדיין עושה לקטנה הפסקה לקראת סוף הבקבוק כי היא מתחילה לעשות רפלקס הקאה אז אני מושיבה אותה עלי ומדברת איתה דקה שתיים היא משחררת גרפס כמו אחרי בירה וממשיכה לאכול בכייף.
איפי, איך בודקים אם יש לה פצע? ניסיתי להסתכל והיא לא נתנה לי, אבל חוץ מזה - היא אוכלת הכל ולא מתלוננת....אולי האוכל עצמו משהו....העברתי אותה לנוטריליון, מישהי נותנת???
ניסיתי לעשות לה הפסקה, ולהמשיך והיא כבר לא רצתה יותר..
אני הייתי לוקחת לרופאה, בודקת פה וגרון + בטן רכה/קשה.
דרך אגב, אצלי בבית יש מקלות באופן קבוע, כך שאם מישהו מתלונן - אנחנו בודקים אחד לשני [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אורטל, אל תאיימי עלי
זה קורה עם כל הבקבוקים או רק עם דייסה? לנו זה היה קורה עד שהבנתי שנתקע לה שם גוש כל פעם והיא מתעצבנת