היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
באמת? את????? לא סובלת? את חמותך?????????????? לא,לא היה לי מושג.....
די?!!!!!!! חמותך?!!!! מה היא עשתה? מסכנה?!!! תמיד חשבתי שאתן ממש חברות
היה שקט תעשייתי כי איכשהו הצלחתי לשבור את מחסום השפה - הרבה מריבות היו בגלל שהיא לא הבינה אותי ואני לא הבנתי אותה. הרוסית שלי השתפרה פלאים! לא, בעלי לא התערב ועדיין לא מתערב וממנו לא תצמח הישועה.
אבל בכל מה שקשור לא להתערב כשאני מעירה לילדים - זה היא עוד לא למדה.
אתמול אדיר היה יותר צומי מהרגיל, הוא מציק לאמילי, היא משתוללת, זורקת את עצמה על הריצפה, עלי, הוא צועק, מפזר צעצועים בכוונה, וכמובן שאני מעירה לו. חלק בטון תקיף חלק גם בצעקות.
באיזשהו שלב - היא באה לי בהליכה מהירה מהמטבח "די, אני כבר לא יכולה יותר, יש לי נרבים כבר, לא יכולה לשמוע איך את צועקת עליו".
עכשיו: 1. למה חתיכת מנייאקית את לא יכולה להעסיק את אדיר כשאת רואה שהוא משועמם ומציק בכוונה ואני עם אמילי. 2. למה את צועקת עלי, כשאת לא מבינה מה קורה. 3. סתמי.
עליתי עם אמילי לחדר להשכיב אותה לישון (טקס שינה: מקלחת / בקבוק / מיטה), אדיר נשאר בסלון עם סבתא שלו, סגרתי את הדלת ונכנסתי למיטה עד הבוקר, בקריזה כמובן....שינה טובה לא היתה לי.
ולא, בעלי לא היה בבית.
עוד יום קשה עבר על כוחותינו.....מזל שאני לא בהריון - הייתי זורקת עליה כיסא
חמותך צריכה כרטיס טיסה חד כיווני לאנשהו. רצוי לארץ ערבית כלשהי.
אני בעד שתצבעי אותה בשחור ותשלחי אותה יחד עם הסודנים