שווי רכב ודמי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    אולי מישהי מכן תדע לענות לי מנסיונה....
    אני כרגע בחופשת לידה וברשותי רכב חברה עליו שילמתי במהלך עבודתי בחברה שןוי רכב.
    בסיכום עם ההנהלה הרכב נשאר אצלי במהלך החופשת לידה על כן ממיטב הבנתי אמור לרדת שווי הרכב....האם השווי יורד מדמי הלידה או שהחברה מורידה את השווי בנפרד?
    אני יודעת שהחברה מחויבת לבצע הפרשות כפי שביצעה בזמן עבודתי, האם מדובר רק בשלושת החודשים הראשונים או שבמידה ואאריך את החופשת לידה הם מחויבים להפריש חצי שנה?
    מה לגבי החלק שלי בהפרשות? מהיכן הוא יורד אם בכלל?

תודה
    הלן
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
2 תגובות
עמוד 1
  • את מקבלת רכב, אז משהו צריך לשלם עליו.
    אני מניחה, שאת החלק שלך, שאת בטוח צריכה לשלם, יורידו לך מהמשכורת הראשונה כשתחזרי. את רק צריכה לוודא עם המעסיק שלך, אם הוא מוכן לשלם את החלק שלו (אם יש חלק כזה).
    אני לא חושבת שזה קשור בכלל לביטוח הלאומי.

בלה בייבי המשווקת הרשמית של מוצרי Kids Line בישראל.
    בלעדי באתר- תיקי החתלה אופנתיים.
    www.bellababy.co.il
    או בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/bella4baby
  • אני עוסקת בזה...

כשאת יוצאת לחופשת לידה זה יורד מהמשכורת... כשאת מקבלת דמי לידה לשלושה וחצי חודשים הם מחשבים את זה לפי אחזקת רכב שעלייך לשלם במשך הזמן הזה שהרכב נמצא אצלך.

אני בכל אופן ממליצה לבדוק את זה מול קצין בטיחות בתעבורה או חשב שכר שאחראיים בד"כ על זה.
    [/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה