איזה בלאגן :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בבית היום, אז ניסיתי לעשות סדר, אבל בגלל שלא ממש התחשק לי קפצתי מנושא לנושא אז המצב כרגע הוא:
    כל הסלון מלא בניירות חלק ממוין חלק על הריצפה ע"מ שיגיע לפח וחלק בערמות על השולחן כי אני לא בטוחה מה לעשות עם זה.
    כל החדר של הבנות הפוך כי שאבתי יסודי, הארון באמצע החדר, המיטות גם באמצע החדר, המצעים על הריצפה...
    החדר שלנו באמצע העברת אורנות ז"א שכל הארון השמאלי עדיין על המיטה
    במטבח כל החלקים של הגז והמיקרו והתנור על השיש אחרי שטיפה ועל הריצפה כל היצירות של הבנות שהוצאתי מהמגרות וקשה לי להחליט מה לזרוק

והדבר הכי "משעשע" במצב הזה הוא שאני צריכה לצאת עוד רבע להביא את הבנות
10 תגובות
עמוד 1

• אוייייייייייי

• את בטוחה שלא אני כתבתי את זה??
  • חחחחחחחחח

• לא בבית כבר משבת?
  • על זה אפשר רק לומר: העיקר הכוונה

• הוא בטיול של הצופים, יחזור היום בלילה
  • גם לי יש מיליון ניירת שכבר מיליון שנה אין לי זמן להגיע אליה למרות שלפני שלושה שובעות תייקתי קצת אבל נשאר עוד ועוד כל מיני דברים
    מקווה שהכל הסתדר בסוף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה