שאלת כביסה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה למכור את העגלה שהיתה לי עם שקד דוקטור בייבי מדריד אם משיהי מעניינת ב 900 ש"ח אבל הורדתי אותה מהבוידעם כי שכנה רצתה לראות ותאמת היא סופר מלוכלכת ולא נראה לי כדאי למכור ככה ואני רוצה לכבס את הריפודים איך לכבס ב - 30 מעלות זה בסדר עם סחיטה נקווה שהיא תצא נורמלי אחרי הכביסה אני כל כך שמרתי עליה אבל במשפחתון ששקד היתה לא בדיוק שמרו עליה ואכסנתי אותה ולא ניקיתי קודם
12 תגובות
עמוד 1
  • תרססי אותה בקליה / סנו אוקסיג'ן ותכניסי למכונה ב- 40 מעלות אם היא ממש מלוכלכת..
    אם אתרואה שהכתמים לא ירדו תרססי עליה שוב תנסי סבון כלים + מסיר שומנים ותכניסי ל- 60 מעלות

בשתי האפשרויות אני עושה סחיטה

• אני מצחיקה אחת
  • אני מכניסה למכונה הכל וסוחטת הכל עד היום לא קרה כלום
  • הייתי נזהרת עם הקליה והאוקסיג'ן כי הרסתי איתם ריפוד של עגלת ד"ר בייבי כי חלק מהצבע ירד...

• ריפוד של עגלה לא כדאי במכונה, במיוחד אם את רוצה למכור.

תורידי את הריפודים ושפשפי באמבטיה עם סקוץ' וסבון ומרכך כביסה...
    זה עושה את העבודה יופי

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה
  • אני מכבסת במכונה אחת לחודשיים שלוש את כל העגלה סריטה !!
    וכמובן במכונה עם סחיטה
  • בזמנו כיבסתי את הריפוד של סלקל של דר' ביבי והוא נקרע בתפרים, לדעתי כדאי לוותר על סחיטה.
  • תאמת כיבסתי במכונה עם הסחיטה ועם אוקסיג'ן ויצא יופי נקי ואת ההודעה שלא כדאי כי חלק מהצבע יורד ראיתי רק אחרי שהכביסה היתה כבר במכונה
  • אני לוקחת צינור ומרטיבה את כל האמא של העגלה והיא מתנקה יפה מאוד

• צינור יפה לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה