היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בכל לילה , אבל בכל לילה,אוריאן מתעוררת , לפעמים מוצץ , לפעמים מים , אבל תמיד יש לה יקיצה אחת שהיא לא מצליחה לחזור לישון , ואז היא בוכה כל שלוש דקות . זה יכול להמשך חצי שעה עד שעה .ואז היא נרדמת עד 630-7 בערך אז למה לעזאזל היא מתעוררת ולא ישנה בצורה נורמלית כמו ילדים בגילה?? לאכול בלילה היא לא אוכלת , אלא אם כן היא לא רגעוה מעל שעה אני מציעה ל .. או שזה כבר 5 בבוקר ואני מניחה שהתעוררה בגלל רעב. אז מהההההההה??? רוצים לישון!!
26 תגובות
עמוד 1
תגידי לבעלך שאוטוטו עם ילד שלישי זה כבר הופך לרעש לבן....
כ"כ טיפוסי לגברים!!! לא הבנתי מה השאלה
השאלה זה למה היא מתעוררת ומה אפשר לעשות עם זה צילהבעלי לא מעכל שאני בהריון ולא מעכל שתיכף הוא לא ישן בכלל אבל תכלס, ירין בגילה של אוריאן כבר ישן לילהשלם אז מה הבעיה שלה זאתי ??
אהההה הבנתי!!!!
אין לי תשובה
בכיף
את בהריון
שכחתי להגיד בשעה טובה
למה בעלי שואל ? כי הלילה בעלי חטף את הקריזה
תודה
בקשה
ממש מוזר. זה נראה שקשה לה לחזור להירדם - היא קצת לא מבינה איך עושים את זה אז היא מנסה להרדים את עצמה......נראה לי שזו הסתגלות לשינה עצמאית, לא חשובת שייקח הרבה זמן [email protected]
img] פייס: ortal_hori
תגדירי " ישנה בצורה נורמלית כמו ילדים בגילה".... אנחנו רק עכשיו התחלנו לישון לילות מלאים...... או במילים אחרות - יש עוד למה לצפות
הילדה שלנו אוטוטו בת 3 ועדיין מתעוררת כל לילה, ככה זה. בעלי לא שואל הוא פשוט קם, מזל שלא התחיל לשאול...
תמסרי לו מאיתנו שאם הוא רוצה לחוש מזה ילדים נורמלים גילה אז הוא מוזמן אלינו ברצון
הקטן שלי עוד מעט בן 4 ומתעורר.... תגידי לבעלך שנחים בקבר
חה חה רוצים לישון? אתם זוכרים מה עתיד לבוא? מזל טוב אגב! לא יצא לי לברך בשרשור שפתחת...אני זוכרת שתמיד פתחת הודעות על הדחיפות לילד שלישי כי את מרגישה זקנה..אז הנה הסתדר לך מצוין ( מתוכנן או לא זה לא חשוב מה היה)
ינאי עדיין אוכל בלילה לצערי אני לא ממש מצליחה לגמול אותו אז גם לנו יש יקיצה אחת שהיא ארוכה ואחכ הוא מתקשה לחזור לישון ואני מביאה אותו לישון אתנו...קשה לעמוד שעה על הרגליים ולרכון למיטת תינוק באמצע הלילה.. אין לי תשובות עבורך סורי
זה יכול להיות כמה דברים: 1. היא פחות עייפה - תנסי להשכיב אותה יותר מאוחר או לקצר שנת צהריים 2. חם לה! מה עם מזגן / מאווור? 3. היא מתעוררת בצרחות? בכי חזק? אם כן יש סיכוי לביעותי לילה - זה בדיוק הגיל
אה, ועוד משהו - תפרגני לו מידי פעם לילה שקט.. אם הוא מתחרפן.. מאז שזוהר נולד אני לפעמים שולחת את יאיר לישון עם הבנים בחדר כדי שישן כל הלילה בשקט, זה לא שהוא יכול להניק את זוהר כשהוא קם- אז למה ששנינו לא נישן..? מה גם שבגלל זוהר אני לא מדליקה מזגן אצלנו בחדר - ולבנים אנחנו מדליקים אם ממש חם בלילה...
תודה לכולן .. טקס השינה - ארוחת ערב, מקלחת , מעמעמים אורות , וב20:00 בקבוק במיטה ושלום על ישראל . בדכ לוקח לה שעה להרדם , שעה שמתזזת אותנו - רוצה מים , זורקת מוצץ , קוראת אמא , קוראת אבא ,שרה ונרדמת..
טוב, אז לפי מה שאת מתארת הילדה קצת מפונקת...
השאלה אם בסוף, אחרי הטיזוזים היא נרדמת בכוחות עצמה. בלי שאתם יושבים לידה, בלי עזרים למינהם (חוץ מבקבוק מוצץ וכאלה). יילדים שלא נרדמים לבד בערב קשה להם להרדם גם ביקוצות ליליות