היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא טוב לי אני עצובה ורע לי וקשה לי ואני לא יודעת למה ואני כל הזמן רבה עם בעלי ומתעצבנת עליו ואח"כ מתעצבנת על עצמי למה עשיתי לו את זה ולמה הוא יוצא ככה מהבית ובקיצור גלגל אחד גדול של עצבים שאני לא מצליחה לשלוט עליו. וחוץ מזה אני מרגישה מפגרת יש לי 3 גיסות בהריון ואנחנו כולנו יש לנו ילד אחד לי יש את התאומות 2 גיסות ילדו חצי שנה לפני ואחת ילדה שבוע לפני ועכשיו שלושתם בהריון ואני מקנאה אבל כשאני חושבת על עוד הריון אני מתחילה לבכות מפחד. אני לא מסוגלת לראות את עצמי בהריון כרגע וגם לא בתקופה הקרובה לא מסוגלת ועדיין מקנאה. ואני כן רוצה הרבה ילדים ומשפחה גדולה ואני לא יודעת איך אני יוכל לעשות את זה אני רק נזכרת בלידה של הבנות נאי מתחילה לבכות ומסתגרת לי. קשה לי מאוד ואני כ"כ אוהבת את הבנות ואת בעלי ואני כל הזמן עושה לו רע כי קשה לי ואני לא מצליחה להשתחרר. גם אין לי למי לפרוק ולמי לשפוך את הלב.
אפשר קצת חיבוקים ואהבה?
2 תגובות
עמוד 1
מאמי, אני כל כך מבינה אותך!!!!
את לא צריכה להרגיש רע עם עצמך לוקח לנפש זמן עד שהיא מחלימה מטראומה כמו לידה עוד הריונות יגיעו אבל בקצב שלך..
גם אני מוציאה את כל העצבים על בעלי, גם כשאני לא בהריון אומרים שזה מדד לזוגיות טובה כי אז אנחנו מרשות לעצמנו להתנהג ממש מגעיל כלפי מי שאנחנו יודעות שיכיל את זה
אל תשפטי את עצמך מותר לך להיות עצובה ולכעוס, מותר לך לקנא, מותר לך להגיד שלא בא לך עכשיו הריון הכל בסדר