היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם המחזור היה אמור להגיע 14 יום מההזרקה- הוא כאילו מאחר לי? כי ההזרקה הייתה יום ראשון לפני שבועיים- והיום כבר שני... מה אתן אומרות?
9 תגובות
עמוד 1
אם באמת הזרקת בול בביוץ אז בול 14 ימים מהאוביטרל את אמורה לקבל בהצלח
נראה כאיחור לא ? אולי תחכי עוד כמה ימים
רגע רגע... האןביטרל לא גורם לביוץ ? אני לא הזרקתי בול בביוץ- אלא הזרקתי כשהזקיק היה מספר גדול על מנת שיהיה ביוץ... אני מזה מבובלבלתתתתת
היי , אוביטרל אמור לגרום לביוץ בין 12 ל 36 שעות מרגע ששהזרקת . כלומר אם עברו 15 ימים את כבר באיחור ואת יכולה לבדוק גם בבדיקה ביתית ( עם השתן של הבוקר ) וגם בבדיקת דם .... בהצלחה
לדעתי כדי שתפסיקי להיות כ״כ מבולבלת ובישביל השקט שלך.. תעשי בדיקה .. וככה תיפתרי את התעלומה
קודם כל תודה על התגובות... ואני מצטערת שאני ניג'סית אבל מה שכתבתי בהודעה הראשונית שלי- שכבר יומיים יש לי הפרשות ורודת- אדומות בקטנה... לא מחזור- אבל כמו לפני מחזור ולכן אני ממש סקפטית לגבי החודש.
בדקת?
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]