חלבון עוברי+סקירת מערכות מוקדמת שאלה!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    יש לי שאלה אני בת 25 הריון ראשון שבוע 18,
    בתוצאות של הסקירה המוקדמת הכל היה בסדר חוץ מדבר אחד אמרו לי שיש מוקד אקוגני בחדר שמאל בלב העובר, ושזה יכול להעלות סיכון....הרופא אמר שאם החלבון עוברי יצא בסדר אין מה לדאוג כי השקיפות עורפית הייתה בסדר 1:7800 ובסקירה חוץ מהמוקד אקוגני גם הכל היה תקין, כרגע קיבלתי טלפון מהרופא נשים שלי שאומר שהחלבון לא יצא 100% תקין ועכשיו הסיכון הוא 1:519 אני כולי מפחדת ולא יודעת מה לעשות, גם המוקד אקוגני וגם זה??האם יש באמת סיבה להתחיל לחשוש ולעשות אין ספור בדיקות??(יעוץ גנטי, מי שפיר),
    האם זה מצדיק את כל הלחץ???,
    לתגובתך אודה מאוד!!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

רוב הסיכויים שהוא שהכל תקין, אך אך אחת מן הבדיקות לא יכולה להבטיח זאת ולכן כדאי לעשות דיקור מי שפיר, ולמרות הכל זו בדיקה פשוטה ובטוחה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה