יש לי הרגשה שרק אתן תבינו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואני רק צריכה חיבוק..

אחותי מתחתנת מחר..
    מאז ומעולם לא היינו בקשרים מטורפים..
    היינו הולכות מכות כשהיינו קטנות ותמיד אמרו לאמא שלי שזה אומר שכשנהיה גדולות נהיה חברות הכי טובות..
    אנחנו שברנו את המיתוס!
    אנחנו מתות אחת על השניה אבל לא יוצא.. אנחנו לא אותו ראש..
    ואין על מה לדבר כ"כ.. חוץ מעל אמא, אנחנו היחידות שמבינות אחת את השניה בכל הקשור לאמא שלי.
    דווקא עכשיו לקראת החתונה הקשר טיפה התהדק.
    היא לא גרה בבית של ההורים שלי כבר חצי שנה.
    אבל בשבוע האחרון היא החליטה לא להיות עם חבר שלה וחזרה לחדר שלה בבית של ההורים.
    הייתי בטוחה שבשבוע הזה אני ישקיע בה מלא..
    ובאמת הלכתי איתה למלא מדידות של השמלת כלה, והשתדלתי המון למרות שעידו עבד ולפעמים הייתי צריכה בייביסיטר וכאלה.
    היום הלכנו ביחד לקחת את שמלת הכלה, והיא רצתה אח"כ לשבת לאכול איפשהו, וגם היתה צריכה לקפוץ לקניון..
    אבל הייתי צריכה להוציא את הילדים..

עכשיו ממש ברגעים אלו היא הולכת למקווה, אבל עידו עובד.. והבייביסיטר שלנו לא יכולה ואין לי אפילו אוטו להגיע אליה! (גם אם אני אמצא מי שיהיה פה..)
    אני חושבת שהיה לה חשוב שאני יבוא.. היא לא דתייה ולא לוקחת את זה כ"כ קשה אבל דווקא שם נראה לי שחשוב לה שאני אהיה..
    נראה לי שהיא בחיים לא תבין כי אין לה ילדים והיא לא נמצאת במצב הכלכלי שלנו..
    מעבר לזה שהיא רצתה שאני ילווה אותה גם מחר, וגם אני מאוד רציתי אבל אז היא ירדה מזה כי היא אמרה שבטח יהיה קשה לעידו לארגן 3 ילדים לחתונה!!
    (תכל'ס, הוא בכ"ז גבר.)
    מבאס אותי נורא שאני לא יכולה להיות חלק יותר משמעותי בשבילה!

ואני כל הזמן בהרגשה שהייתי יכולה לעשות יותר!! הייתי צריכה לנצל את הימים האלה ויותר להתקרב אליה..
    מרגישה שקצת אכזבתי אותה ואת עצמי..
    אוף עם השגרה הסיזיפית הזו!!
    אוף הרגשות אשמה האלv.. זה לא רק על הילדים!! זה משתלט על הכל!!

מעבר לזה שאני עדיין לא סגורה על הבגד שלי ואין לי מטפחת..
19 תגובות
עמוד 1

• אני חושבת שעצם זה שזה מעסיק אותך כל כך,מעיד על כמה שהיא חשובה לך.
    אבל יש מגבלות.זה המצב.את עם 3 ילדים.
    מה אני הייתי עושה? יושבת וכותבת ברכה לאחותי.מה אני מאחלת לה ביום המרגש הזה.היום שלפני החתונה,כשכל החיים לפניה.
    ומוצאת דרך להביא לה את זה היום

בטוחה שתראי יפהפייה מחר.תמונות של הילדודס לא לשכוח!
  • קודם כל מזל טוב

לגבי אחותך אני חושבת שלפחות תגידי לה מה שאת מרגישה. כמו שאמרת כאן.
    תגידי לה שאת ממש התבאסת שלא יכולת לבוא למקווה ושאת מקווה שבעתיד תמשיכו להיות בקשר...
    להבדיל מהמקרה הזה, הזמנתי את אחותי אתמול להיות איתי כשבעלי לא היה הכנתי לנו עוגה ואמרתי לילדים שהיא תבוא ובסוף היא הבריזה והילדים התבאסו ואני סתם אכלתי מלא עוגה שיצאה סוףףףף
    למחרת אמרתי לה שממש התבאסתי שהיא לא באה והילדים התאכזבו ובסוף החלטנו על יום אחר שהיא תבוא. זה נתן לי תחושת הקלה...

• תודה!
    כן, גם לי זה הרגיש נכון לכתוב מכתב..

• את פשוט נשמה טובה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אל תרגישי ככה זיפת
    אחותך מיתחתנת מחר ... תהיא שמחה למרות שנאלץ מימך לא להיות איתה
    רואים שאת ממש רוצה , ואני בטוחה שהיא מרגישה את זה .
    אבל מספיק שתדברי איתה תעודדי אותה , תגידי לה שאת כל כך שמחה
    בשבילה וכו' תהיא בקו השני של הטלפון ובאמת תהיא שמחה בשבילה והיא תרגיש זאת אני בטוחה !
    ואני בטוחה שאחריי שהיא תיתחתן יותר תיתקרבו
    גם אני ואחויתי הינו רבות המוןןןן לפניי כן ולא הינו ממש בקשר ובאמת אחריי שכולן היתחנו והביאו ילדים מאוד היתקרבנו
    וגם אצלכן זה יקרה

המון מזל טוב
  • קודם כל מזל טוב

• את פשוט מקסימה !!!
    מרגישים ש"מאחורי" מה שרשמת, זה כ"כ מייסר אותך - המצפון שאת לא איתה.....
    וזה בסדר להרגיש ככה, לפעמים אין ממש ברירה, ואחרי תקופה מסויימת
    מסתכלים על זה כבר אחרת

• זה באמת קשה כשיש ילדים להיות כל מה שציינת...ללוות ביום החתונה, לעזוב הכל לערב וללכת למקווה, לצאת ספונטנית סתם כך לאכול בקניון...מבינה אותך
    ואכן..מי שאין לו ילדים לא יכול להבין דברים כאלה שלהם הם מובנים מאליהם.
    אני לא בדיוק בקיאה בפרטים אבל יודעת שיש בעייתיות מסויימת בקשר עם אמא..כי במצב אחר היה לי הגיוני שתלווי אותה ועידו ייעזר באמא שלך לארגן את הילדים...או שייעזר בהורים שלו..כך אני הייתי עושה וזה היה מובן מאליו למשפחה שלי....אבל שוב..בגלל הנסיבות האחרות שאינן מקלות כלל...זה המצב ואין מה לעשות.מקווה שאחותך תבין...
    עכשיו תסגרי על הבגד ועל מטפחת..תצלמו הרבה..תהני ותשימי אחכ תמונות
    מזל טוב לכם
  • אני חושבת שאף פעם לא מאוחר מידי. חתונה זה לא הכול! בזכות החתונה התחלתן את הקירוב ביניכן. וזה ילך ויתהדק. תמשיכו להשקיע אחת בשניה! מספיק שיהיה לה יומולדת ואת תשלחי לה כררטיס ברכה עם איזו מתנה חמודה זה עושה את זה ומקרב מאוד.
    אז מה עם החתונה מחר! אתן לא בנות 80! יש עוד כל החיים לפניכן להתקרב.
  • לא מאמינה שאני אומרת את זה - אבל מסכימה עם כל מילה של צ'
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תגידי לא המציאו איזה כדור נגד רגשות אשמה ?
    אל תדאגי מאמי כשיהיו לה ילדים ב"ה היא תבין אותך

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • פיתוש שיהיה המון מזל טוב לאחותך...

היא מתחתנת ביום נישואים שלי, היום

שלומית

• שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה