היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ששאיבת חלב ממעיטה את יצור החלב? בימים האחרונים אני שואבת כמעט כל ארוחה בגלל שתהילה חולה ואמא שלי מטפלת בקטן בזמן ששניהם בוכים כדי שלא ידבק ממנה ושמתי לב שיש לי פחות חלב..
12 תגובות
עמוד 1
אני חושבת שלשאוב כל הזמן זה מוציא הרבה אנרגיות ושהגוף לא רגוע ועייף כמות החלב יורדת בהתאם אני חושבת שכן תניקי אותו ישירות תני לאמא שלך להיות עם תהילה בזמן שאת מניקה אותו החלמה מהירה לתהילה
שאיבה לא יעילה לעידוד יצור חלב. זה לא שהיא ממעיטה את יצור החלב, אלא שהיא לא יוצרת את אותו אפקט הורמונלי שהנקה מיצרת כדי לאותת לגוף שהחלב נצרך.
לא, זה ממש לא נכון! מה שיכול להשפיע על החלב זו עייפותך הרבה מאוד, חוסר המנוחה שלך, זה שאת לא אוכלת באופן מסודר ושאת לא שותה באופן מסודר.... החלמה מהירה לתהילה
סליחה, שכחתי להוסיף - בפה התינוק יש אנזים מיוחד שבמגע עם הפטמה גורם ליצור חלב... אבל השאיבה בלבד היא לא מה שממעיט את ייצור החלב....
כולכן אומרות שעדיף להניק כדי שיהיה יותר חלב, איפי- הבעיה שכשהיא חולה היא לא רוצה אף אחד חוץ ממני. לינבר- יש מצב, כל מה שכתבת זה אני בימים אלו..
מאמי
תניקי ישירות. אני ההוכחה לכך ששאיבה לא גומרת את החלב אבל את לא מבינה שלשאוב לוקח ממך פי 500 אנרגיה את תראי שכשתפסיקי לשאוב ותתחילי להניק זה יהיה לך הרבה יותר קל! הרבה הרבה יותר!!! שבי איתו לידה ותניקי. לא תוכלי לנצח להפריד ביניהם הם אחים שגרים בתוך אותו בית! את צריכה להפנים את זה. חוץ מזה שגם הוא צריך אותך בדיוק כמו שתהילה צריכה אותך. ומגיע לו שתניקי אותו ולא רק לקבל בקבוק וגם הבקבוק לא ממך. אגב אם לא תתחילי להניק הוא פשוט לא ירצה אותך יותר. יעדיף בקבוקים ודי...
צולי, כשתהילה לא באיזור או ישנה או רגועה אני מניקה, אבל כשהיא בוכה וזקוקה לי עדיף לי לתת לו בקבוק אני לא יכולה להושיב אותה לידו בגלל שהיא חולה זו לא הפרדה לנצח, רק עד שתבריא, ותסכימי איתי שילדה עם 40 מעלות חום זרוקה לי יותר, אגב לגבי שאיבה ואנרגיות.. לוקח לי בערך 10 דקות לשאוב וזה לא מעייף אותי.. בכל אופן למזלי בלילה הוא היה ער עד 3 והנקתי ובשעה 3 תהילה התעוררה עד 4:30 ואז זכיתי לשעת שינה שלמה
אני לא יודעת בדיוק מה בגורם המדוייק, אבל שאיבה בלבד תגמור לך על ההנקה. מנסיון. לא חבל? ולצערה של תהילה, הגיע הזמן שתתרגל למציאות ״המרה״ שאמא לא תמיד יכולה להיות רק שלה. גם אם היא חולה. זה לא שאת זורקת ילדה עם 40 מעלות חום ללא טיפול. אני בטוחה שאמא שלך תטפל בה במסירת ואהבה בזמנים שאת עסוקה עם יוסי. תינוק בן כמה שבועות זקוק לאמא באותה מידה כמו ילדה גדולה עם 40 חום. תחשבי גם על טובתו של יוסי. בנוסף, גם אם זה לא יגמור לך את החלב - אם הוא לוקח רק בקבוק, הוא יתרגל ולא ירצה ציצי.
תרגישו טוב
שולי רשמה את זה יפה בדיוק מה שרציתי לרשום
גם שחר דבוק לי לתחת שהוא חולה אבל הוא גם למד שיש את דור בבית ולא תמיד אמא זמינה בשבילו שהוא צריך להתחלק עם עוד מישהו אני בטוחה שאמא שלך תסדר איתה יפה מאוד והיא גם תלמד
לקחת אותה שוב לרופא?
מסכימה עם שולי
מסכימה עם שולי. מניסיון גם שלי - שאיבה בלבד גומרת את יצור החלב [email protected]