היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יאוווו שני את לא מבינה מה עשית לי עכשיו!!!! בא לי שקשוקה בבגאט!!!!!!!!
גולי מאמי אל תעלבי ככה זה גברים
????????? ??? ??????? ?????
מגעילול
קודם כל תני לו כאפה מצלצלת. אולי זה יעיר אותו קצת. חצוף.....
אבל מצד שני.
לשלוח את בעלי להביא ב-11 בלילה בגט עם שקשוקה זה דפוק !!!!! בחיים אני לא אעשה את זה
למה אם אפשר להתפנק עליהם למה לא? אני בעד
אני אומנם אף פעם לא שלחתי את בעלי להביא לי משהו מיוחד אבל כל 2 דק' היה בא לי משהו אחר
לי לא היו שום חשקים מוזרים בהריון. וגם אם היו לי הייתי לוקחת את האוטו ומביאה בעצמי מה שבא לי. אני הרי לא חולה, רק רעבה...
דפוק?!למהההה שיש בחילות ולא אוכלים שום וזה הדבר היחידי שרציתי לאכול אז... ברור שכן
זה מה שאמרתי לבעלי, בהריוןן היית נוחה.... לא היה בא לי כלום ולא היו לי חשקים מוזרים..... רק רציתי קרפ , זה היה פשוט להשיג, בכל ביקור אצל הרופא, כי זה היה ליד......
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]