בנות חייבת לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף.... עוברת עלינו תקופה לא קלה בכלל..
    קודם כל באמת כתבתי בשרשור הקודם שנהיה לי קשה פיזית ואני מתחילה להרגיש שאני סוחבת כובד.. אבל אני רוצה לשמוח בזה לא להתבאס אני לא יודעת למה אני מרגישה ככה.. נורמאלי?
    ואנחנו עכשיו בחיפושים לכנות דירנ חדשה כי ב1.8 נגמר לנו החוזה שכירות ואנחנו כבר יכולים לקנות מה שבכלל לא מובן מאליו לאחר שלוש שנות נישואין ה~ יעזוררררר לנו.
    ואני כל הזמן מחזקת את עצמי ש מה ששלנו שלנו וזה כתוב מלמעלה ולא יעזור מה נעשה וכמה נשתדל אף אחד לא ייגע במה שמוכן לי.. ואני לא במה ששל אחרים ככה אנחנו מאמינים

אבל הקטע הוא שאנחנו מתחילים לקבל קצת שכל וניסיון ומגיעים למסקנות שאנשים תבעי בצע ורודפי ממון ותוקעים מחירים בכלל לא קשורים למציאות

ובנימה אופטימית זו~ תודה על ההקשבה! כל עידוד וחיזוק יתקבל בברכה כעת

ועוד משו קטן.. אני שמה לב שבתקופה האחרונה התחלתי לחשוש מהלידה? ומכל הקטע שךפל פתאום לגדל ילד. ומה יהיה...

סליחה על החפירה
4 תגובות
עמוד 1
  • מאמי זה בסדר לפעמים גם לקטר וכן זה טבעי שתרגישי כבדה את כבר בהריון מתקדם והבטן גודלת וגם חם מאוד אז אין ספק שזה קשה גם אני מרגישה כמו פילה
    וזה טבעי שתחששי מהלידה אבל אל דאגה יהיה בסדר
    ובהצלחה במציאת דירה

• אני פשוט לא מעכלת את העובדה שעוד שלושה וחצי חודשים ארבע ככה אני יהיה עם צוציק קטן בבית...
    איך מתמודדים על כל המחשבות וההרהורים? כל התהיות? איך יהיה מה יהיה
    יום חמישי האחרון היה לי חור באמצע השבוע מהעבודה אז נסעתי לים? לבד
    היה בא לי את השקט שלי והרוגע להיות עם עצמי. לא נשמע הזוי???
  • בהצלחה עם הדירה! יהיה בסדר כל דבר יגיע בדיוק בזמן שלו!!!!

לגבי הלידה טבעי לחשוש זה שינוי עצום בחיים... שתפי את הקרובים אלייך זה הכי עוזר ותדעי שהאמהות זה רגש אינסטקטיבי וזה פשוט מגיע!!!!

• לגבי הדירה - שיהיה המון בהצלחה.
    לגבי הלידה - זה היה מוזר אם לא הית חוששת. תחושות טבעיות לחלוטין והגיוניות לחלוטין. זה אומר שאת מתחילה לעכל שיהיה בקרוב שינוי בחייך.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה