אז בנות אני בדאון רציני :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כנראה שזה לא החודש שלי אחרי הכול
26 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק גם אם יגיע תנסי עם כמה שזה קשה לחייך
    להגיד תודה על מה שיש ולהמשיך הלאה לחודש הבא בעזרת השם.
    אני מחזיקה לך מלא ואני כאן אם את צריכה לפרוק
  • ממש ממש מתפללת בשבילך שאת טועה.. להזכירך, גם אני כל ערב הייתי בטוחה שהלילה זה הלילה...
    וגם אם את צודקת.. אז בע"ה חודש הבא.. לא קרה כלום..
    מחזיקה לך ושולחת מלא
  • מורני הלוואי ואת טועה והוסת לא תגיע וגם אם כן לא נורא חודש חדש נסיון חדש ורק בשורות טובות לילה טוב
  • גם אני מצטרפת לבנות, מקווה מאוד שאת טועה... ואם לא, אז מקווה שזו לפחות תהיה הוסת האחרונה לפני ההיריון....
  • מורן זה לא אומר כלום הריון=מחזור יש המון תופעות זהות כנל כאבי בטן כי הרחם מתרחב בהריון
    אל תספידי
  • בנות יקרות תודה על העידוד..

אבל אני מכירה את עצמי אני יודעת שזה מחזור בידיוק בזמן שלו כול 29 לחודש בול!

באמת שאתן מדהימות עם כול התגובות והעידוד...
    קשה לי נורא עם כול זה אחרי ששתיתי את הכדורים ואחרי שבועיים נרות בקיצור כול מה שדחפתי לעצמי לגוף והגברת עדיין מגיעה.. כנראה שיש משהו מעבר לזה שצריך לעשות עוד בדיקות לעלות על זה ...
    שהייתי אצל הרופא פעם אחרונה הוא אמר לי במידה ואני מקבלת מחזור להגיע אליו גג עד היום החמישי למחזור ולכן קבעתי טור ליום שישי בול היום החמישי למחזור.. וכמו שהרופא אמר הוא ייתן לי סוג של תוכנית חדשה מה עושים ... הרופא כנראה יתן גם לבעלול בדיקת זרע... נראה מה יהיה ביום שישי בע״ה נראה מה הרופא יגיד.. מקווה שזה ייגמר בזה .. כי זה ממש קשה להיות ככה כול חודש כול הכוחות הולכים על זה!
  • נכון ההתעסקות בזה לא פשוטה בכלל אבלל זה לא אומר שתריך להגביר הילוך , אני מאמינה שתמשיכי עם האיקקלומין כי זה מה שבדכ עושים לפחות 3 סבבים..
    ותזכרי שגם אישה בלי שום בעיה בכל סבב של מחזור יושבת על 30% סיכוי להיקלט אז תהיי אופטימית גם לך זה יגיע...
    בכל מקרה אל תתאכזבי כל עכבה לטובה יהיה בסדר!
  • יפה שליי אני כ"כ מבינה את התחושות..
    אני יכולה "לשמוע" את האכזבה של עד פה
    ואני חושבת שאת יודעת כבר שגם אני מאוכזבת בשבילך..
    אבל תקחי את זה בצורה אופטימית כמו שאת יודעת ואל תשכחי שגם אישה שהכללל תקין אצלה לא נקלטת על החודש הראשון
    ואצלך זה היה כמו החודש הראשון בגלל שרק החודש התחלת עם הכדורים והנרות..
    הציפייה הייתה ענקית.. אבל מתחילים חודש חדש, נסיונות חדשים וכוחות מחודשים!!!
    כל חודש אנחנו אומרות שהיעד שלנו בחיים זה להיות אימהות!! זה יגיע בסוף

אני עדיין מקווה שמחר תגידי לנו שטעית וה לא הגיעה..
    ואם היא כן תגיע אזזזז.. חודש חדש, התחלות חדשות ויהיה בסדר
  • מורני נשמה אל תספידי עדיין חכי ,תחשבי מחשבות חיוביות ,אני מבינה אותך מאד ,גם אני חוויתי אכזבה החודש לאחר שהיהו תחושות כל כך טובות ,אבל רק התחלת לטפל בעצמך ,שתית כדורים ,אולי את צריכה עוד קצת זמן ,גם אני התחילתי היום סבב שני של כדורים ,תגיעי לרופא תדברי איתו ,חברה של אחותי נקלטה לאחר סיבוב שלישי של איקקלומין ,מאחלת לך כמובן שזאת תהיה וסת אחרונה שלך מאמי לפני הריון. תעדכני אותנו ןמחזיקה לך אצבעות

• היי מורן, אני זוכרת ששאלת אותי בקשר לאיקקלומין מזמן, וסיפרתי לך שלקחתי סבב אחד של הכדורים שבו לא נקלטתי, ובחודש אחריו החלטתי לא לקחת ובו כן נקלטתי. אני מבינה שאת כן מקבלת בצורה טבעית מחזור, אני הייתי מציעה לך, למרות שאצל כל אחת זה שונה, לנסות אולי חודש אחד בלי כדורים, לתת לגוף שלך אולי לנסות לבד . אני לפחות הרגשתי שהאיקקלומין סידר לי משהו בגוף, בטח את רמת ההורמונים, שזו הייתה הבעיה אצלי. בכל מקרה אני מאחלת לך שזה כן החודש שלך, ואם לא אז שזה יגיע בקרוב!:)
    שיהיה המון בהצלחה!!

• ??????? ????,???? ?? ????? ??????? ?? ??? ?? ??? ????? ???? ?? ??????? ???? ?? ?? ???? ????? ?? ??????? ????...??? ???? ???? ?? ???? ???????? ????? ???? ?????? ?? ?????? ?????? ?? ?? ??? ?????!?? ?? ???? ????? ????? ????? ???? ?? ???? ??? ???-?? ????? ???? ???? ??? ?? ??? ??? ????? ?? ????....?? ???? ???? ?????.
    ???? ?? ????? ????? ??? ?? ???? ?????? ?????? ?? ???? ??????? ?? ???? ?? ???? ???? ???? ??? ?? ????...
    ????? ??????? ??? ?? ????? ?????
  • היי בנות

תודה על הכול
  • מירי לא רואים מה כתבת...
  • מורני קודם כל קבלי

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מורני היקרה אוי איזו באסה שהיא בסוף הגיעה
  • פנין- יקירתי את מדהימה תודה תודה על כול העידוד והתמיכה אין כמוך
  • מורני, ממש הצטערתי לשמוע!
    מתפללת שהנסיון הבא יהיה גם הצלחה!!
    מחזיקה אצבעות!
    ותהיי אופטימית כמו בעלך!!
  • שולחת לך מלא
  • מורני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני מתארת לעצמי כמה את מאוכזבת ופשוט בא לי לחבק אותך
    אני כ"כ מבינה את האכזבה הזו ( גם חודש קודם וגם החודש עם הגירוי יתר ).
    טוב אז חודש קודם כנראה לא היה החודש שלנו ...
    אבל אנחנו בדיוק בתחילתו של חודש חדש ו....
    החודש הזה יהיה החודש שלא נשכח .

קורין
  • חסרת סבלנות ושנימור- תודה רבה חברות יקרות ...
  • אמן ויהיה רצון
  • אני מצטערת לשמוע
  • אוףףףף רק עכשיו אני רואה שהכל סימני שאלה,אני בכלל לא זוכרת מה כתבתי אבל לפי האורך אני מבינה שהשקעתי חחחחחח
  • חורף היקרה תודה לך ! מחזיקה אצבעות
  • מורני ..קודם תחכי למחזור ונקווה שלא יגיע!!!
    ואם כן מותר לך לקטר יום גג יומיים ושוב לחזור ולנסות ..
    אל דאגה יהיה בסדר מבטיחה !!!

אגב ההריון שלי התחיל עם כאבי מחזור אז לעולם אין לדעת

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• רעותי אולי פיספסת את התגובה אבל קיבלתי כבר לפני יומיים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה