דימום בזמן ביוץ?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,
    בעלי ואני מנסים להיכנס להריון מזה 9 חודשים. מהרגע בו הפסקתי ליטול גלולות למניעת הריון- לא קיבלתי מחזור באופן טבעי, אלא בעזרת כדורים (פרוגילוטון, דופסטון ועוד..), בבדיקות הדם, אותן ביצעתי ביום ה-3 וה-5 למחזור - הכל יצא תקין!
    החודש, קיבלתי מהגניקולוג מרשם לאיקקלומין- מהיום ה-5 למחזור- 2 כדורים למשך 5 ימים, כשע"פ ההוראה שלו בין היום ה-12 ל-19 אלו הימים בהם יש "לעבוד" כמה שיותר. לפני יומיים- היום ה-17 למחזור, הבחנתי בדימום קל שהתלווה לכאבי בטן, אותם אני לרוב מרגישה טרם הווסת או במהלכה. הדימום המשיך גם אתמול, וגם היום בבוקר- דימום קל.
    שאלתי היא- איך ניתן לדעת אם מדובר במחזור?! האם ייתכן מחזור אחרי 17 יום בלבד???? האם ייתכן וזהו דימום כתוצאה מהביוץ?? האם עלינו להמשיך "לעבוד"?
    ואם אכן מדובר במחזור- האם עליי להתחיל את הסבב השני של האיקקלומין?!
    אודה לתשובתך- אני מאד לחוצה ובעיקר לא יודעת מה לעשות....
    תודה!
    דניאלה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום דניאלה,
    לא מדובר בוסת לאחר 17 ימים
    יתכן לעתים דימום קל סביב ביוץ
    כמובן שלא ניתן לומר בודאות מה מקור הדימום ללא בדיקה גינקולוגית ואולטרה-סאונד
    אני מציעה כרגע להמשיך לקיים יחסים ולפנות לרופא שלך להיבדק בימים הקרובים

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה