היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מצטערת אם זה קצת מגעיל.....לפני חודש עברנו מסימילאק לנוטרילון הבעיה היא שמאז שיהונתן אוכל את הנוטרילון הקקי שלו ממש רך עד נוזלי והרבה פעמיים גם בורח מהטיטול
9 תגובות
עמוד 1
אחרי סיפור רמדיה יש שממליצים לגוון בתחליפי החלב ולא כמו הדעה שהיתה פעם. אחרי 3 חודשים ראשונים של התינוק הבטן כבר רגילה לעכל אוכל יותר רציני ממי שפיר וזה לא יוצר בעיה לגוון בין התחליפים. הנוטרילון ידוע כעוזר לעצירויות ולרכך יציאות. אז אם היו ליונתן יציאות רגילות הנוטרילון "שיפר" אותן. תנסי מטרנה ותראי איך מגיב למטרנה. אם לא יגיב כראוי תחזרי לסימילאק. ידוע שיקר יותר אבל על איכות משלמים....
מה יותר טוב סימילאק או מטרנה? לפני זמן מה שמעתי אימהות מדברות בינהן שתינוקות שאוכלים סימיאלק יוצאים יותר חכמים
מה?!?!?!? אוי, זה שטויות. על עניין החוכמה אני חולקת. ממש לא נראה לי. זה סתם שמועות שאוהבים לפרסם. כמו שאסור לשתות אחרי אבטיח
אין יותר טוב שתי הפורמולות טובות, השאלה מה יותר טוב לתינוק הספציפי. (נשמע קצת הזוי שפורמולה יכולה לעשות תינוקות חכמים
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
אני עם מטרנה מגיל חודשיים ובלי עין הרע- זה בסדר בשבילו
דווקא אני קונה סינימילאק רק שהוא במבצע ברמי לוי ב65 שח וזה ממש שווה
אני נתתי סימילאק מלידה והגזים לא עברו בגיל 3 חודשים, הרופא אמר לא להחליף אבל בכל זאת החלפתי ועברתי למטרנה והגזים עברו כך שכל ילד מתאים לו משהו אחר, אין יותר טוב או פחות טוב
קודם כל זה לא מגעיל בכלל, אנחנו פה בשביל לעזור גם בדברים כאלה :) אנחנו השתמשנו במטרנה וממש לא היינו מרוצים, גזים, עצירויות. הרופא המליץ לנסות תמ"ל אחר ולראות אם זה עוזר. גם אנחנו עברנו ישר לסימילאק, יש נטייה כזאת ללכת על הגדולים, החלטנו לתת צ'אנס לאופטמיל וכל הבעיות הסתדרו, אולי שווה לבדוק גם אותו...תעדכני....
הגאון הקטן שלי גדל על אקסטרה קר ומתפתח נפלא. אין כמו כחול לבן מבחינתנו. הסימילאק גרם לעצירות והמטרנה התקבלה בתשואות