ייעוץ בקשר לעבודה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני יותר משנה הייתה לי פריצת דיסק... נעדרתי המון מהעבודה כי לא יכלתי לתפקד כל כך...
    כמובן שבעבודה לא ראו את זה בעין טובה ולא אהבו את זה. כשחזרתי לעבודה שלחו אותי לשיחה עם עובד סוציאלי שיישב ויסביר לי את מוסר העבודה כאילו פריצת דיסק הייתה באשמתי.

אחרי הניתוח שעשיתי אכן חל שיפור במצב שלי והכל הסתדר.

עכשיו כמו שאתן יודעות בחודש האחרון שוב נעדרתי הרבה בגלל התאונה, כאבי גב והוירוס.
    הייתי במצב שלא יכלתי לתפקד... גם לא בבית.

ואמרו לי בעבודה שהעובד סוציאלי מחפש אותי הרבה ושולח לי מיילים. שללתי את זה שהוא שלח משהו כי לא קיבלתי ממנו כלום. שלחתי לו מייל שהבנתי שהוא מחפש אותי.

עכשיו הוא החזיר מייל ובמייל רשום שהוא ״התעניין״ בשלומי ושקיבל מהמנהל ועוד מישהי מידע עליי כי הייתי חולה הרבה.

עכשיו אני מעוצבנת ובא לי לכתוב לן מייל ארוך להסביר לו את המצב שלי... מה אתן אומרות??

הוא ביקש להיפגש איתי ביום חמישי
    [/url
11 תגובות
עמוד 1
  • שו עובד סוציאלי?
    איזה מקום קקה את עובדת? מה זה השטויות האלו?
    כאילו שאת עושה בכוונה.
    ממש מתנהגים כאילו זה גנון.
    אל תכתבי לו כלום.
    ירצה להיפגש שיבוא
    מה זה השטויות האלו?
  • תקשיבי זה נראה לי פשוט מטורף לגמרי
    תחפשי מקום עבודה אחר! מזה הדבר הזה??

• הוא מגיע ביום חמישי למפעל...

ככה זה אצלם.

עכשיו אני בכלל מעוצבנת שבא לי לכתוב לו שלא בא לי ושאני לא מעוניינת להיפגש בכלל.
    [/url
  • את חייבת להפגש עם עובד סוציאלי???
    מה?
    מה זה השבכ???
  • לא חייבת.

אבל זה מעצבן כבר!! על כל דבר מחפשים אותי פה.

הורידו אותי בחצי משרה בגלל הצמצומים שהיו אז. לא דיברתי.
    ואז התלוננו שאני בקושי פה.
    ואז.... העלו לי את המשרה בשעתיים נוספות. שמחתי.
    ואז התחלתי להתלונן על השכר... זכותי!!!

העלו לי את השכר.... והוא ממשיך להתלונן וממשיך להתלונן!! כאילו מה הקטע שלך?! זה מה שנתתם לי. 75 אחוז משרה!!
    [/url
  • החלטתי שאני לא מגיבה למייל.
    [/url
  • צודקת
    ממש מכעיס שכשחולים מתייחסים אליך כאילו פשעת

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אני כן הייתי מגיבה....
  • דניס.... את חושבת?
    [/url
  • לדעתי דניס צודקת

• אני תמיד במחשבה שלא צריך לחשבן יותר מידי! בסופו של דבר אף אחד לא מעריך כלום..

אל תתרגשי - את באמת סבלת ואת לא חייבת לאף אחד הסברים - רוצה לדבר איתך ?! שידבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה