היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מתוסכלת מהמצב של תהילה.. יש לנו תור לרופא בשעה 15:00 החום שלה גבוה מאוד, כאבי ראש ויורד לה דם מהאף ללא סיבה מידי פעם יש לה גרד בכל הגוף אבל אין פריחה שנראית לעין, היא קודחת אבל קר לה ויש לה צמרמורות.. היא שוכבת במיטה חלשה.. אני יתעקש היום על צילום חזה וספירת דם.. מישהי מכירה מקרה דומה?
פעם אחרונה שתאיר הייתה במצב כמו שאת מתארת רק לאחר 7 ימים של חום ממש גובה הגענו לבי"ח וגילו דלקת ריאות
החלמה מהירה
לא יודעת אם ראית מה שרשמתי לך בהודעה הקודמת אדיר היה ככה 5 ימים עם חום ארבעים וחוץ מזה הכל היה תקין החליטו לעשות צילום חזה וגילו דלקת ריאות סמויה תתעקשי שיעשו לה את כל הבדיקות
] ]
אולי אני היסטרית מדי, אבל אני חושבת שכדאי שתבקשי הפניה למיון ככה יוכלו לעשות את הבדיקת דם והצילום באותו רג... אין סיבה שהילדה תסבול ככה כ"כ הרבה זמן... החלמה מהירהיהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------