התייעצות קטנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתאריך 22 ליולי יום אחרון של דניאלה במעון למחרת על הבוקר מוקדם אנחנו בבית חולים השאלה כזאת יום לפני הטיפול של דניאלה (ניתוח) לתת לה עוד יום חופש מהקלינאית תיקשורת? גם ככה מה שלא הצליחה עד היום לא יעזור כלום ביום שלפני הניתוח נכון? לתת לה את הסוף האחרון עם החברים במעון? או כן לקחת אותה וכבר מהצהריים שתאמר ביי ולהתראות?
    איך אתן הייתן פועלות? דניאלה כבר לא תחזור למעון אחרי הניתוח מה חשוב יותר? לתת לה להנות עם החברים שלא תרגיש או טיפול?

4 תגובות
עמוד 1
  • אני היתי ממשיכה כרגיל עד יום הניתוח , לא צריך להראות לה שסדר היום שלה משתנה בגלל הניתוח שהיא הולכת לקלנאית שהקלנאית תעשה לה מפגש יותר כיפי מהפגשים הקודמים

• אני בדברים האלו יש לי שריטה
  • בדיוק מסוג הדברים שאת צריכה לעשות מה שהכי טוב ונכון לך....
    מהקלינאית תקשורת היא כבר נפרדה?
    הקלינאית זה לא יום שלם וכך היא תוכל להיפרד גם ממנה וגם מילדי הגן.
    מאחר וזה לא היום האחרון-אחרון של הגן זה לא כ"כ עקרוני אם היא תלך באמצע או תהיה כל היום...

• מהקלינאית לא נפרדה יש את ראשון הקרוב שיבוא
    לגן אומנם זה לא יום אחרון אבל ממש אחרי הניתוח שבוע וחצי לפחות תיאלץ להיות בבית לא לצאת כמעט יהיה קושי מסויים הקלינאית זה לא בבוקר היא בשעה אחת וחצי בצהריים בגן היא עד 12
    אחרי הניתוח מחליפים קלינאית לאחת מיוחדת לבעיות חך בלבד (קיבלנו אישור מיוחד בהתפתחות הילד לקבל קלינאית בבית חולים איכילוב ולא במאיר שם היא מנותחת בגלל המרחק)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה