בכייף

לוקחים 2 פרוסות של חזה עוף נקי מעצמות, חותכים כל אחת ל6 רצועות. מפזרים על החזה כפית אבקת מרק וחצי כפית פפריקה ומשפשפים ככה שהתיבול יכנס לעוף, מוסיפים ביצה טרופה ומערבבים. מפוררים את הביסלי בתוך השקית (עושים חור קטנציק שייצא האוויר ושימים לב שלא יצא הביסלי) עם מערוך או כוס זכוכית . – ממליצה לא לטחון במג'ימיקס- לא יוצא אותו דבר..

הביסלי צריך להיות בגודל של אורז..
מעבירים את הביסלי לקערה אחרת, מוסיפים 3-4 כפות פרורי לחם ומערבבים.
טובלים כל רצועת עוף בקערה של הפירורים מהדקים טוב את פירורים שידבקו לחזה ושים על נייר אפיה בתבנית. אפשר לרסס קצת שמן מעל אבל מיותר לגמריי השניצלים לא יוצאים יבשים בכלל!
אופים בערך 10 דקות בתנור על חום של 200 והשניצל הטעים מוכן!

אפשר לעשות את זה עם כל ביסלי שאוהבים – הפלאפל יוצא קצת חריף והמקסיקני ממש טעים ונוח לפורר אותו (לפי מה שבעלי אומר.. )

בתאבון!!
