בנות עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש פה בנות מדרום (אשקלון) מטופלות דרך קופת חולים לאומית?
    החודש אני מתחילה הזרעות אבל משהו לא מסתדר לי
    הרופא אמר לי שאחרי שעושים השבחת זרע לבעלי (שזה בברזילי) אני צריכה לקחת את זה לנסוע לרופא שהוא פעם באשקלון פעם באשדוד ופעם בכלל ברחובות(ואגב עובד רק 3 פעמים בשבוע)
    נשמה לי מוזר לגמרי שאחרי שעה וחצי נסיעה יש מצב שזה יצליח
    וגם הוא אמר שעושים חודש כן חודש לא
    אני פשוט חדשה בנושא
    זה נשמע לכם בסדר או סתם בזבוז זמן
    תודה
13 תגובות
עמוד 1
  • היי אני במקור מאשקלון ומטופלת בברזילי. גם אני בהזרעות.. למה את עושה דרך קופת חולים לאומית ולא דרך בית החולים שהמחלקה שם מעולה? ויש שם את דר״ מלצר ופרופסור אורביטו שהם ממש טובים...
  • אני גם מטופלת אצל ד"ר מלצר

האמת אני פשוט לא מקירה את הנוסע
    אך אפשר להגיע לברזילי צריך טופס 17
    אני מאוד אשמח אם תסבירי לי אני כבר מבולבלת
  • אני הגעתי בלי הפנייה של טופס 17 רק מכתב מהרופא שלי על מה שעברתי עד עכשיו... פשוט תתקשרי לשם 08-6745931
    הם יסבירו לך מה צריך להביא..
    יהיה לך הרבה יותר נוח כי שם מבצעים הכל במקום כולל בדיקות השבחות וכ"ו ואת לא צריכה לעשות יותר מידי
    לגבי ההזרעה את צריכה להוציא התחייבות מהמרפאה שלך להשבחה הזרעה ובדיקות דם ומעקב זקיקים הם ישלחו לך טופס מהמחלקה עם כל הפרטים על מה צריך לעשות
    אם יש לך עוד שאלות שלחי לי לפה הודעה בפרטי..
  • היי בנות,
    גם אני מטופלת בברזילי רק בהפריות..
    גם אני שמעתי המון על אורביטו שהוא ממש מעולה....
    מה אתן מכירות עליו?
  • היי (: אני יודעת על אורביטו שיש לו קליניקה פרטית במרכז והוא נחשב בין הטובים בתחום גיסתי עברה גם בברזילי הפריות (2) ושתיהן הצליחו באופן כללי אחוזי ההצלחה בברזילי דיי גבוהים.. ואורביטו ממש מקסים
    אני עכשיו בטיפול ראשון וממש אהבתי את היחס שם
    את מטופלת שם טיפול ראשון?
  • אכשיו דיברתי עם פקידות בקופה
    בקיצור אין מצב לברזילי רק דרך קופה (זה הפרוטוקול שלהם)
    אני עוד לא התחלתי טיפול וכבר מאוכזבת ואין לי קוח לריב איתם(על מה ןלמה אני משלמת ולמה לא אמרו לי שאפשר דרך בית חולים)
    דיברתי עם בעלי נילך על פרטי נשלם לפחות אני היה רגועה
    בקיצור הכול לטובה היה טוב
  • הי,
    אני כבר עברתי שם הפריה אחת שהצליחה בהתחלה אולם ההריון לא התפתח ונאלצתי לעשות הפלה. מאז בערך עברה שנה...עם כל מיני טיפולים נלווים והשלמות...כעת אני לקראת טיפול שני....מחכה להתחיל בקוצר רוח.
    לגבי אורביטו גם אני שמעתי שהוא מעולה, לכן גם הגעתי לשם, קצת קשוח (חחח) אבל בסהכ בסדר גמור.
    האמת שכל הצוות מקסים שם, האווירה מאוד טובה.
    את מטופלת שם הרבה זמן?
  • לא הבנתי מה ז"א רק דרך הקופה??
  • לא מאמי סבב ראשון
    גם אני אחרי הפלה לפני 3 חודשים מהריון ספונטני.. מנסה כבר שנתיים אוטוטו...
  • מאחלת לך המון המון הצלחה בטיפול הזה המנצח!
  • VERED
    זאת אומרת שהזרעות אני צריכה לעבור דרך הקופה(פרוטוקול)
    אני צריכה לקבל אישור של מנהל בשביל לעבור לברזילי (ולא נראה להן ) בקיצור חוסכים במה שיכולים
    אני טיפשה לא בדקתי לפני זה שאפשר
    אבל בקטנה אני אפשיו סגורה על פרטי למרות שזה טיפה הרבה כסף

מאחלת לכם המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון הצלחה מקווה לשמוע ממכן בשורות טובות החודש
  • אהההה הבנתייי לא נורא העיקר שיהיה ברוגע והמון בהצלחה!!!!
  • ורד-

אז שיהיה לך המון המון בהצלחה ובטח עוד ניפגש שם :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה