בנות קצת נלחצתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהתכתבות הקודמת לגביי ערכת ביוץ..
    ראיתי שרשמתן שגם אם זוהה ביוץ להמשיך לבדוק גם יום אחרי וכך בשאר הימים שאחריי...מה הסיבה???
    אם הביוץ זוהה?הוא אמור להיות עד 36 שעות..אז למה לנסות שוב?
    ואם יצא חיובי נגיד יום ראשון בערב וויום אחרי זה יצא שלילי זה אומר שהביוץ היה באותו לילה ?של יום ראשון כאילו
9 תגובות
עמוד 1
  • מי אמר לך תוך 36 שעות? זה לא נכון! זה לגבי זריקת האוביטרל בכלל...

ככה: אם השתמשת במקלון ויצאו 2 פסים, הביוץ יהיה בימים הקרובים, אין תאוריה מדוייקת למתי, בדר"כ תוך 48 שעות.
    אין בעיה להמשיך להשתמש, כל עוד מופיעות 2 פסים הביוץ עוד לא היה, ברגע שכבר אין לך 2 פסים גשי למלאכה
  • אני לא יודעת אם זה נכון אבל כשהייתי אצל רופא המשפחה שלי שהוא מבין בזה אמרתי לו שהיה לי שלוש ימים חיובי אז הוא אומר לי יכול להיות שבימים האלה היה הביוץ כי יש מצב שרמת ההורמון גבוהה גם בזמן הביוץ אנילא יודעת אם זה נכון אבל זה גם קו למחשבה ככה שלא משנה מה יום כן יום לא יועיל לך!:)
  • תודה רבה בנות יקרות
    עכשיו יותר מובן...

יש לי שאלה נוספת..
    יש לי תור לרופאת נשים ביום ה15 למחזור
    אני יכולה לבקש ממנה לעשות באותו רגע אולטרסאונד...היא תוכל לפי זה לדעת מתי התרחש הביוץ או אם הוא לא התרחש ?
  • לא בדיוק אני הייתי אצל רופא הוא ראה זקיק בגודל 11 מ"מ אבל רירית הרחם עבה..אז הוא שיער שאני אחרי ביוץ וזה זקיק שנשאר מהחודש הקודם ככה שבבדיקה אחת הם לא יכולים להגיד לך כלום במאה אחוז אבל יכול פחות או יותר להגיד לך אבל גם זה לא בטוח
  • ואיזה אולטרסאונד אני צריכה לבקש?איך זה נקרא?
  • מעקב זקיקים זה משו אחר אותו את יכולה להתחיל חודש הבא והלוואי שלא תיזדקקי לזה..
    כשתהיי אצלו תגידי לו אתה יכול לבדוק ולשאר אם כבר בייצתי או לא הוא כבר ידע מה לעשות ..
  • תודה רבה רבה :)
  • לפי מה שאני יודעת הורמון lh מגיע לשיא ורק כעבור כ 24 שעות יש ביוץ ומרגע שיש ביוץ יש כ 24 שעות להפרות את הביצית, וההערכה מראה 2 פסים ורק שהם באותו צבע ועצומה זה אומר שההורמון הגיע לשיא.
    ובכל חלון הפוריות כדאי לעשות יש אומרים יום כן יום לא אני חושבת שמרגע שיש 2 פסים אז כל יום לעשות

• מיכלי היקרה אני אדבר בשם עצמי -אצלי למשל נגיד זהיתי ביוץ ביום שישי בערב יצאו שני פסים כהים ,אז גם היום שבת וראשון מראה אצלי שני פסים ,אך אם הזמן פס השני מתחיל ליהות חיוור,כמו ששושי אמרה לך זה לא סותר.בהצלחה מאמי.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה