לחוצה ומבולבלת - שאלת המשך.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר שלום - לאחר שקיבלתי מענה לשאלה הנל -
    "אני לאחר החזרת מוקפאים שכשלה.לאחר שעודכנתי על כך שהטיפול נכשל,קיבלתי וסת אחרי ארבעה ימים,וסת תקינה...
    היום, לכשנבדקתי אצל רופאת הנשים שלי היא אמרה לי שהשחלתו נקיות והריבית טובה(יש לי כבר שוב הפרשות שמסמנות תחילת מחזור) ושהיא רואה מעין נקודה שנראית כמו שק הריון קטנטן ושלחה אותי לבדיקת בטא וכן אמרה שאם זה שלילי אז כנראה שזה כריש דם שייצא במחזור הקרוב ושאין בעיה להתחיל טיפול. יצאתי מבולבלת ולחוצה...האם כדאי להתחיל טיפול,במידה והביא שלילית או כדאי לחכות עוד וסת ולוודא שזה יצא....הגיוני שיהיה כריש דם שיראה כמו שקיקון קטן....אשמח לכל מידע....תודה"

תשובתך היתה שאם הבטא שלילית- אין מה לדאוג ואפשר להתחיל בטיפול.

היום קיבלתי תשובה שאכן הבטא שלילית, אז אני רוצה להתחיל טיפול...מה שכן יש בי חשש לגבי הנקודה הזאת האם זה באמת קריש דם ומי מבטיח שהוא ייצא עם הוסת הקרובה כשכבר אהיה עם הזריקות..

מה לדעתך עליי לעשות?

תודה רבה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    כפי שאמרתי, אין סיבה לדאגה ואת יכולה בהחלט להתחיל טיפול
    במהלך הטיפול יבצעו בדיקות אולטרה סאונד ויעקבו גם אחר מראה רירית הרחם
    בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה