תשמעו קטע.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שישי האחרון היתה מסיבת סיום בגן של מעין. הילדים היו מקסימים, כולם השתתפו כ"כ יפה, מלא-מלא גאווה.
    כל אנשי הצוות קיבלו מתנות פרט לנהג ההסעות שמשום מה החליפו לנו אותו ומיום ראשון לא עובד איתנו הוחלט שאדבר איתו בטלפון ואקבע איתו לתת לו.
    כל בוקר ב6:50 אנחנו מעלים את מעין להסעה.
    כל בוקר ב7:00 שמים את יובל בגן
    ואז האיש הולך לעבודתו ואני לענייניי.
    הבוקר התחיל כרגיל, לפני שיצאנו מהבית לקחתי איתי את המתנה של הנהג האיש שאל בשביל מה אני לוקחת, אמרתי לו שיש לי הרגשה שהיום הוא יהיה. הוא לא היה.
    הלכתי לקאנטרי קלאב ולא הצלחתי להביא עצמי לצאת מהרכב, פושט ישבתי באוטו ולא הצלחתי לקום אז החלטתי לנסוע הביתה.
    רגע לפני הבית את מי אני רואה אם לא את הנהג שלנו???????
    ביקשתי ממנו לעצור לרגע, רצתי אליו, נתתי לו ואמרתי לו תודה על הכל, על כל היחס, על כל החיוכים והבוקר טוב, על הבטיחות וכו' וחזרתי לרכב. הוא עצר את הרכב שלו, ירד אלי ובא עם דמעות להודות ולומר שכבר הרבה זמן הוא לא שמע מילים כאלה ותודה.
    למה זיינתי לכן את השכל עד כה? כי שוב הוכח לי שדברים לא קורים סתם, יש משמעות נסתרת או שלא......
    מעולם לא קרה עד היום שלא הצלחתי להביא עצמי לידי יציאה מהרכב בכניסה לקאנטרי... מעולם לא!
    איזה כיף לעשות למישהו כ"כ טוב על הבוקר
14 תגובות
עמוד 1
  • איזה חמודים אתם שניכם
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• עשית מצווה גדולה, שימחת אותו כל כך

• איזה כיף וממלא זה להעניק שי צנוע מכל הלב ולקבל כזו תגובה אמיתית ומרגשת!

זה כלל לא ברור מאליו!

איזה כיף לפתוח ככה את היום!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• כל הכבוד לך!
    אכן - יש משמעויות נסתרות, הכל עניין של שניות....

• ענברוש אם האמונה שלי אני כן מאמינה
    שיש..דברים שהם מלמעלה
  • איזה קטע ....
    יפה ...
  • באמת קטע
  • את אחת המשקיעניות שאני מכירה!
    כל הכבוד לך נשמה טובה!
    ]

• את נשמה טובה- כל הכבוד לך!
    למה הוא ניקרא ״האיש״?

• בהחלט מרגש לשני הצדדים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה