איזה מלון באילת הכי מומלץ לילד בן שנתיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רשמתי את ההודעה אתמול וראיתי שלא רואים כלום הכל סימני שאלה.
    בקיצור מה אתם הייתן ממליצות על בית מלון שמתאים לילד בן שנתים שיהיו בו פעילויות
    חשבתי על לאונרדו קלאב הכל כלול ?

6 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי במלון בקיבוץ אילות - לא עולה לי עכשיו השם של המלון
    ומממש מממש נהננו המלון זה הכל כלול שזה טוב שיש ילדים כל שניה ארטיק גלידה שתייה
    ויש שם צוות בידור אחלה והפעלה לילדים ממש נחמדות

המינוס היחיד שזה 10 דק' מהטיילת וחייבים לקחת מונית

• אנחנו היינו שנתיים ברצף במלון המלך שלמה והיה מעולה!
    יש שם ממלכת ילדים שלמה והוא בטוח לא ישתעמם.
    מומלץ!
    לא מכירה את לאונרדו קלאב
    תהנו
  • כמעט כל המלונות סבבה... אני אוהבת לילדים את הרויאל גארדן...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• מה שלומכם קודם כל?
    איך הילדון?
    מה בא לכם? הכל כלול או מלון רגיל?
  • היי גולי נעלמת סיון אמרה שתתן לך את הנייד שלי ומשום מה כלום .
    בכל אופן כן מומלץ הכל כלול כי ילד צריך את השלוש ארוחות שלו ולא בא לי להתמזמז העיקר שיהיה את האופציה של הצהרים מקסימום נאכל בחוץ
    תאמיני לי שהיתי מעדיפה מלון שנחשב יוקרתי למרות שלאונרדו קלאב הוא אחלה של מלון רק בגלל הפעילויות והדברים לילדים ושזה הכל כלול מצא חן בעיני.
    טוב נראה כבר יש גם את הפריויליג ? אז חושבים נראה כבר ..

• הי
    ממה ששמעתי מחברים/רות שהיו מלונות הכל כלול באילת, כולם מתאימים ומותאמים למשפחות עם ילדים בכל הגילאים. יש מלא הפעלות ומלא אוכל וממש אין צורך להוציא את הרגל מהמלון.. חופשה נעימה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה