קורה לכן לפעמים ש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן מפרשות התנהגות מסוימת של אדם מסוים למעצבנת למרות שהיא לא ממש כזו...
    וזה רק בגלל ההיסטוריה שיש לכן עם אותו אדם?

לי זה קורה עם הליקוי

ואני לא מצליחה להשתחרר מזה...

היא שלחה לי הודעה אתמול שבחרה לי בגד לחינה של הבת שלה
    (גיסתי מתחתנת עוד מעט...)
    וסתם זה עצבן אותי...
    היא גם קנתה נעלי צעד ראשון לקטן (יש לו יומולדת עוד מעט) והוא בכלל עוד לא הולך. אני אפילו לא יודעת מה המידה...

וחוצמיזה, יש לי סגנון מסוים ששונה משלה - אז זה מפריע לי
    בעיקר שיש עוד המון דברים חיוניים אחרים שיכלה לקנות לו רק חשבה לשאול אותי לפני כן

נורמלית (אני)?
10 תגובות
עמוד 1
  • כן... את נורמלית.....
    ואם להתייחס לשרשור הקודם שלך - יש לך לא מעט על הראש ועל הלב ולפעמים גם כשרוצים לעשות לנו טוב אנחנו מפרשים את זה עפ"י מצב רוחנו
  • ה קורה לי המון!
    עם.... אמא שלי
    אני מתעצבנת עליה ובעלי בכלל לא מבין על מה המהומה...
    בעצם, כמעט כל מה שהיא עושה (חלק נראה נורמלי מהצד) שורף לי את הפיוזים.

• לקנות לך שימלה בלי שתמדדי
  • את נורמלית! אפילו עדינה מידי!
    אין לך מושג מאיזה דברים אידיוטיים אני מקבלת את הסעיף....
    1. מזה שהיא אוספת את השיער בצורה מסויימת, כאילו דווקא בשביל שהילדה תתפוס לה סיכות..
    2. שהיא מבשלת דווקא כשאני נכנסת הביתה מיום עבודה או מטגנת ומסריחה את הבית דווקא כשאני משכיבה לישון....
    3. שהיא שמה בושם שמריח כמו פיפי...
    4. מזה שהיא מנסה לעשות סדר בבית אבל תכלס - כל הדואר בהר של נייר באמצע השולחן....
    5. שכל מה שאני זורקת - נעליים ישנות, ביגוד בלוי, עובר צנזורה אצלה והיא מנסה לשכנע אותי להמשיך ולנצל את זה עוד קצת...
    6. שלמרות שאני ממהרת בבוקר, דווקא חשוב לה שהילדים ישתו כוס תה או יאכלו עוגייה, 10 דקות לפני ארוחת הבוקר בגן....

אני יכולה להמשיך עד מחר....
    ומה אני עושה עם זה?? שותקת
  • חמותי גם מעצבנת אותי בקטעים כאלה שאני אומרת לעצמי "תירגעי , היתה לה כוונה טובה אבל בלי הרבה מחשבה .."
    -לחלק לבנים הפתעה (משהו מתוק) לפני הארוחה
    - לקנות להם קשקושים של שקל וחצי שהולכים ישירות לפח
    - אמרתי אלף פעם לקנות להם את אותו הקשקוש כדי לא לגרום למצבי קנאה- אין מבין .

למרות שבימים אלה כולם מעצבנים אותי . כדאי שהחודשיים האלה יעברו מהר כי בסוף לא ישארו לי משפחה וחברים
  • מה פתאום
  • טוב שיש מבין
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• יווווווו הרגתן אותי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • קורה לי המון.. עם אמא שלי!
  • אוףףףףףףףףףף כמה שאני מבינה אותך... כל מה שהיא תעשה טתגיד אני מתעצבנת! אנחנו שונות לגמרי וזהו! ועוד אחרי זה היא שואלת את בעלי למה אני שתקנית
    ]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה