היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמו דניס .... הבעיה שהתקשורת נותנת לו במה יותר מידי
אכן, זה כנראה ילך לקראת ויכוח פוליטי. א. אני לא חושבת שצריך בכלל להזכיר את משפחת הזבל בתקשורת. ב. אם היה גזר דין מוות - זה בדיוק העונש שהייתי נותנת לו, עדיף בסקילה. ג. הוא לא רק רצח את ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל עקב הרצח הדמינה השתנתה. מאוד. תהליכים שהתחילו לא יכלו להמשיך, לאנשים רבים "הלכה המדינה" רבים רבים נפגעו מהרצח הזה ברמה הכי אישית שיש. ד. הרצח הנתעב הזה הביא לקרע בין החילונים לדתיים ה. למרות שלא הותר לו הוא העביר בסתר מבחנה עם הזרע הכי מגעיל בעולם ואשתו המפגרת גם הצליחה להכנס ממנו להריון איכס!
מבחינתי הוא צריך להרקב בכלא עד סוף חייו בבדידות מקסימלית!!! אין בי רחמים ו/או סליחה כלפיו. הוא מעולם לא התנצל, לא הוא, לא אחיו, מעולם לא הביע חרטה....
בערב הזה שכותרתו היתה "לא לאלימות" היו כ"כ הרבה אנשים, היה כ"כ צפוף ותחושה של כ"כ הרבה יחד ושמחה ואהבה ואהדה ואז..... זה נגמר. באיזה שהוא מקום גם לי נגמרה המדינה באותו היום.... ניהלתי אז גן ילדים וילד שהיה אז בן 3 (וכיום הוא חייל) ישב בצד דומע "אלעדי, מה קרה?" "רבין מת" הוא ענה.....
לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב מענבר. ענבר מסכימה איתך בכל מילה.
לינברי ... הרגת אותי עם אלעד....
בקשר למשפחה של הבחור שנרצח כי ירד לבקש שקט - אין ספק שזה לא היה אמור להיגמר ברצח אבל תעשי גוגל על שם הבחור שנרצח.....המלצה חמה....
בואי נאמר ככה - אדם שרצח מישהו שאנס / פגע אנושות בבן/בת משפחתו - מבורך בעיני ויש לתת לו צל"ש גם אם הרצח היה מתוכנן מראש!
לדעתי כמעט כל רצח הוא רצח הוא רצח, אבל רצח פוליטי הוא לא רצח אישי.... הוא רצח שנועד להרוס בנייה........
ובכל מקרה מעבר למה שכתבתי אין לי שום חשק לדוש בנושא הזה של היצור הדוחה ושל בני משפחתו המגעילים!!!!!!!!!!!!!
טוב, אני מכבדת את הדעות שלכן, ולא חושבת שיש אפשרות למישהי לשנות עמדה של אחרת, זה דיון כדי לשמוע דעות