היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תקשיבי משהו מישהי שאני מכירה הלכה קנתה תיק לבית ספר לילדה שלה במחיר של 200 שקל פלוס והיא ראתה אותו תיק בתיק אותה דוגמא אותה בדיוק אחד על אחד במחיר של יותר מחצי והיא שאלה את המוכר למה<? אז הוא אמר בגלל משרד החינוך שיש בתיק איזה משהו שמשרד החינוך רוצה שיהיה בתיקים את מבינה עושים עלינו קופה גם בתיקים
תחפשי דגמים של שנה שעברה..לרוב זה יהיה ב30-40% יותר זול... ולא בחנויות של רשתות כמו קרוביץ וכו..אלא בחנויות רגילות בעיר... בשנה שעברה קניתי תיקים לתאומים של חברה שלי ליום הולדת שהם עלו לכיתה א. מצתאי תיקים במחיר סביר של -140- 120שח
היי מותק גם אבא שלי קנה לאביאל בכיתה א' תיק של קל-גב הדגמים החדשים ועלה לו 300 שקל השנה הוא קונה לליה תיק לבית הספר הגברת החליטה כמו שספרתי לך הכל הלו קיטי אז התיק עולה 350 שקל זה מתנה מההורים שלי וכל המוצרים קלמר, מחק, צבעים, מחדד וכו' אני צריכה לקנות לה והכל של הלו קיטי בררתי את המחירים של הלו קיטי פשוט מטורף אבל אני לא יאכזב את הילדה שמתחילה שנה ראשונה בבית הספר, גם לאביאל השנה אני קונה תיק חדש נקח את הבחור ושיבחר לו תיק מה לעשות בית ספר זה הוצאה יקרה וכל שנה זה רק עולה.
חכי לאוג', לא בטוח שתישאר הדוגמא שהוא רוצה אבל בטוח יהיו מבצעים.
יש במושב לידנו (אזור השרון) חנות שנקראת ניצן טויס המחירים הכי זולים בארץ בהתחייבות!!! התיק הזה שם בטוח יותר זול... אני הולכת היום או מחר לשם תרצי שאבדוק לך?
אדווה נישמתי אני עבדתי במיפעל עצמו של קל גב לא מצדיקה את המחירים אבל יש להם תיקים מעולים , מבוקרים ובדוקים היטב אם היית קרובה אליי היתי קונה לך בהנחה
ברוכה הבאה למועדון ! ואחרי שנתיים קונים שוב תיק קחי גם את זה בחשבון כי ספיידרמן הופך להיות ילדותי וגם בכיתה ה' שוב קונים תיק כי הילד הופך לנער וכך הלאה והלאה ...
ראיתי בכפר השעשועים דגמים של שנה שעברה ב-99 ש"ח בהצלחה בכיתה א'
ענבל- אני אשמח אם תבדקי לי. ראית את הלינק שצירפתי. משלוחן יעלה לי 40 ש"ח, אני שולחת מטעם העסק.. ענת- אני אבדוק ב"מיי בייבי" יש סיכוי שהם יביאו תיקים של קל גב.
אני קוראת את הכתבה במאקו.. תודה לכל העונות
בפאוור סנטר בנס ציונה... בחנוץת ילדים ודרקונים....קרוב להרמוניה לבית... יש שם מבחר של תיקים אורטופדים במבצע ב 190 ש"ח
קל גב הם אורטופדיים... בנינו? עם כל החרא שהמערכתת דוחפת.... ומערכת החינוך כופה
כמו שמיכל כתבה, אם התיק נשאר לכמה שנים אז אולי זה שווה להשקיע.
אבל אם את יודעת שעוד שנה תקני גם ככה חדש... עדיף לחפש משהו זול יותר
בהצלחה בכיתה א'
פשששששששש איזה מחירים שנה שעברה הבנים רצו תיקי גן של יובל - 70 ש"ח