זהו החלטתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות למרות שרק חודש אחת ניסיתי ערכת ביוץ (לא הכי הצליחה לי לא הבנתי בה כלום...:-))) )
    החלטתי שהחודש מנסה בלי כלום!!!טבעי מה שיהיה יהיה(מקווה שיהיה טוב כן?!)
    היום אני ביום ה-16 ונראה לי שאולי אני מבייצת...כי קרה לי הבוקר דבר מוזר מאוד וחשוב לציין שזו פעם ראשונה בחיי שזה קורה לי.
    בעקבות כל התכתובות שלכן פה על ביוץ קראתי כל מיני סוגים של ביוץ ולכן לפי מה שקרה לי שעכשיו אפרט נראה לי שאכן זה ביוץ.
    קמתי בבוקר התקלחתי ותוך כדי שאני שמה מתמרחת לי בקרם גוף ושמה חזיה אני פתאום מרגישה טיפה מטפטפת לי על הרגל כמובן שלא הבנתי מהיכן זה מגיע ואז ששמתי את היד הרגשתי מהיכן זה מגיע
15 תגובות
עמוד 1
  • אם המחזורים שלך 30 יום אז כן זה ביוץ את ביום ה 16
    15+15 זה שלושים כנראה את עכשיו ב 24 שעות של הביוץ יאלה לעבודה!!!:)
  • זה אכן הביוץ.... כך בדיוק הבאתי את אייל. בעלי מזכיר לי את זה עד היום, וכך אני יודעת מתי הביוץ.....
    מקווה שתצליחו!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • וואו בנותתתת ממש שימחתם וריגשתם היום....כבר עידנתי אל בעלול שלי שהיום יש לנו עבודה רבה :-)))) הלוואייייי

מירי

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אכן נשמע כמו ביוץ ...
  • תודה מורני
    אני מקווה שבעזרתם השם בעוד שבועיים אני יזכה לגלות 2 פסים יפים....

מירי
  • הלוואי בעזרת ה'
  • הלוואי!!

מירי אנחנו מבייצות החודש יחד, אז נצטרך לעדכן את כולן יחד...
  • אני שמחה מאד מירי שזהית את ביוץ ,יאללה לעובודה.
  • לפי הימים יש סיכוי גדול שזה ביוץ..ההפרשה של ביוץ אמורה להיות סמיכה ודביקה כמו חלבון של ביצה..אבל אין חוקים!!!

בהצלחה!!!

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• מירי יקירתי מחזיקה לך יםםםםםם
  • יקרות שלייי איזה כיף לפתוח את הבוקר עם כאלו תגובות,
    אפילו החברות שלי לא עוברות איתי את כל התהליך הזה...אז זה ממש מחזק אותי שאתן איתי ככה אפשר לשפוך הכלללל
    אכן עבדנו אתמול כמו שצריך נראה לי :-)))) מקווה שנראה תוצאות טובות בעוד שבועיים...יש לי הרגשה טובה!מקווה לא להתבדות.
    ניקההה מקווה עבור שנינו שאכן יתפוס משהו טוב ומופלא...
    מירי
  • רעות אני לא יודעת איך מרגיש ביוץ כי בחיים לא היה לי דבר כזה אבל בגלל שקראתי כאן שחלק מהבנות כתבו שזה ככה היה להם ותיארו אז הבנתי שמה שהיה זה כנראה ביוץ ולכן שאלתי....אולי אצל כל אחת זה אחרת...אני מקווה שזה אכן היה ביוץ
  • מחזיקה לך אצבעות!!!!!!

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• בהצלחה מותק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה