מה אתן חושבות על זה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו 3 גיסות במשפחה..אני הכלה הקטנה..אחות של בעלי יש לה מן אינטואיציות..
    תקשיבו טוב זה בדוק
    כל הריון שהיה במשפחה היא היתה חולמת עליו חודש לפני זה לא מצחיק אין הריון שהיה והיא לא חלמה עליו
    הזוי הזוי אבל זה ככה למשל בהריון הקודם שלי היא לא חלמה ובאמת היתה הפלה לגיסתי השנייה היו 4 הפלות ובכל ההריונות האלה לא חלמה אבל יש לה 2 בנות ועכשיו היא חודש חמישי ועעל ההריונות האלה היא חלמה לפני שהיא ידעה בכלל שהיא בהריון בהריון האחרון של גיסתי אחות של בעלי חלמה שאני בהריון ובעצם גיסתי היתה בהריון..
    ונחשו מה אתמול היא אמרה לי שהיא חלמה עלי חחחח
    כל הצירופי מקרים האלה נראים לי מוזר גם הרב אמר לחמותי שאני בהריון מה הולך כאן
11 תגובות
עמוד 1
  • מתי קיבלת פעם אחרונה???

מירי
  • ב 16 לחודש מוקדם לבדוק
  • כן עדיין מוקדם אולי עכשיו זה קורה :-) אני קיבלתי ב19 תנתיני לי ונקווה שיהיה איחור שנוכל לבדוק יחד :-)))

מירי
  • יאלה בכייף בעזרת ה' נעשה ביחד בדיקה
  • אני מאוד מאמינה בחלומות....
    אמן
  • גם אני במיוחד חלומות שהוכיחו את עצמם ,,אבל קשה לי להאמין כי אני מפפחדת להשלות את עצמי חחח
  • אז שמעו סיפור..
    אבא שלי חלם על אמא שלו ז"ל ואמרו לו שחולמים על הורה שנפטר זה מסמל בשורה ואז אמרו לו לבדוק מי בהריון אני או גיסתי..אני אז לא הייתי נשואה ואכן גיסתי היתה בהריון !!!
    כמה זמן אחרי אני כבר התחתנתי ועוד לא תכננו ילדים ואבא שלי חלם שוב ואמר לי רעות אולי את .?
    אמרתי לו לא בוודאות לא אולי זו גיסתי שוב..
    ושבוע אחרי המחזור איחר לו ונחשו מה הריון!!!!!
    חודש שעבר אבא חלם שוב הפעם לא קלע לצערי לא אצלנו ולא אצל גיסתי ושנינו מנסים ..
    בע"ה שיגיע נשמח !!!!

אז חלומות הם בשורה חזקה מבחינתי

בהצלחה

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• הכל יכול ליהות
  • מאמינה מאוד בחלומות!!!

לי יצא לחלום על דודה שלי בשני ההריונות הראשונים שלה שהיא בהריון .. ובשניהם צדקתי שהיא בהריון היא פשוט הייתה ממש בשבועות הראשונים שלה ואמרה לנו רק אחר כך..

וכך היה לי גם עם חברה טובה שלי היא הייתה בתחילת ההריון שלה וחלמתי שהיא בהריון
  • ואיייי אתן נותנות לי תקווה לצפות :) הלוואייייייייייי
  • היא חלמה שהיא בחדר שלי ויש שם מלא נשים כאילו היה איזה ארוע משמח והיא הוציאה מהארון שלי דובדבנים וזה אומר בן :D
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה