ת**** החל מגיל 4 חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוטוטווו ימלאו לבני הבכור 4 חודשים.... מאד מרגששששש
    אני ממש מתרגשת להתחיל לגוון לו את הת**** -עד כה הוא ניזן ממטרנה אקסטזה קירי.
    אז למבינות : איזה דיסה הכי ממליצות לפני השינה מגיל זה ?? ואיך מתחילים עם טעימות?? איפה רשום כל המידע
    הזה ?? הבנתי להתחיל מירקות כתומים - כל יום ירק אחר??
2 תגובות
עמוד 1
  • יש לך בדביק שימושון שם הסבר מפורט על טעימות שהבנות המקסימות כאן ערכו.
    אני התחלתי עם דייסה קורנפלור לפני שבועיים, כל דבר חדש תנסי קודם בבוקר כדי לוודא שאין אלרגיה ולא בערב.
    טעימות התחלתי עם גזר ביומיים הראשונים אחר כך הוספתי תפוח אדמה עוד יומיים, אחר כך נתתי בטטה יומיים ולזה את מוסיפה כל פעם ירק אחר למשך כמה ממים כדי לראות שאין אלרגיה
    ואז לעבור לפירות
    בהצלחה

• דייסה את יכולה להתחיל עם אלה שמתאימות ל 4 חודשים יש רק 2 או 3... אני התחלתי עם קורנפלור...

לגבי ירקות - את עושה טעימות.. כל יום ירק.. למשך 3 ימים לוודא שאין אלרגיה.
    יש כאלו אמהות שאחרי יום כבר נותנות ירק חדש..... אז זה תלוי בך ובילד שלך.
    כפית 1 או 2 לעת עתה.
    לאחר שסיים תפוא בטטה קישוא גזר דלעת ודלורית בנפרד ובשילובים
    את נותנת הכל ביחד טחון בבלנדר.
    ובסוף בסוף גם מוסיפים עוף.. אבל לזה יש עוד זמן....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה