טיפול ראשוני באיקקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד״ר הדר שלום,

לאחר טיפול בחודש האחרון בכדורי איקקלומין 5 ימים ולאחר מעקב זקיקים נצפו זקיקים ביום ה 13 למחזור בגודל 22 ו23.5 בנוסף שבועיים נרות פרוגרסטון ובדיקות דם פרופיל הורמונלי תקינות ...
    לאחר כול זה הגיע המחזוא בידיוק ביום ה 29 לחודש בול!
    סבלתי במשך שבועיים לפני המחזור מכאבי מחזור..

רציתי את דעתך בנושא
    איפה הטיפול השתבש?
    הרופא היה אופטימי מאוד אך בסוף כן הגיע המחזור..
    מה יכול להיות כרגע המשך טיפול?
    הווסת אצלי סדירה כול 29 לחודש ...
    ביום שישי יש לי טור לרופא שלי שביקש ממני להגיע גג ביום ה 5 למחזור .. מה יהיה הלאה לדעתך?
    תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אינני יודע מה השתבש, ואני בספק אם מישהו יידע. בשום שיטה או טיפול אין 100% הצלחה, אלא הרבה פחות ולכן שום דבר לא השתבש משום שאלו אחוזי ההצלחה של הטיפול.
    לא ציינת מעולם מדוע את עושה טיפולים? בעיית ביוץ,זרע, רחם או כל סיבה אחרת ו/או בלתי ידועה.
    לגבי המשך הטיפול אינני יכול להתייחס כיוון שאיני את סיבת הטיפול ואת מספר הטיפולים שעברת. בעיקרון מקובל 3 מחזורי טיפול של איקקלומין, ואחרי זה ממשיכים בשיטות אחרות.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה