שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו, יש איזה סוג של מגן מזרן על מזרן של מיטת מעבר?
    עד עכשיו איתן ישן במיטת תינוק על מזרן עם כיסוי רך. כזה שניתן לכביסה, שלא מעביר נוזלים אבל רך ולא מרעיש כמו שעוונית.
    עכשיו הוא על מזרן שעוונית.
    והוא זז הרבה בשינה
    ואני חושבת שהרעש של המזרן מעיר אותו. הוא לא ישן רגוע בכלל, יש לו יקיצות רבות, הוא זז עוד יותר הרבה ועושה עוד יותר רעש...
    זה לא היה ככה במיטת תינוק
    אולי יש מגן מזרן שאפשר לשים כדי שלא יעשה רעש אבל ניתן להסרה בקלות במידת הצורך ולכביסה
    ניסיתי מגבת מתחת לסדין אבל בגלל שהוא זז, המגבת מתבלגנת לו

יש טיפים?

6 תגובות
עמוד 1
  • מה דעתך על הרעיון הזה-תקחי מגבת או שמיכה יותר גדולה מהמזרן,2 חתיכות גומי,כזה שיש בתוך תחתון או מכנס,ו4 שיכות ביטחון,שימי את השמיכה על הריצפה,מזרן מעל,תקפלי את השמיכה,ותתפסי את הצדדים עם סיכות ביטחון גדולות שחוברו כבר לגומי משתי הקצוות.תהפכי את המזרן-הסדין לא יזוז לך
  • גודל המזרון של מיטת מעבר ושל מיטת תינוק זהה, לא?!
    תעבירי את הכיסוי מהמיטת תינוק....

• וואי, איריתוש, סיבכת אותי
  • אני משתמשת במגן מזרן רגיל- כזה שצד אחד שלו אטום וצד שני מבד מגבת נעים,
    ומכניסה את העודפים מתחת למזרון- בצד שהיא לא מגיעה אליו (ברגליים).
    יש בכל חנות הום סנטר/מצעים. בערך 50 ש"ח.

מיכל

• אני שמתי ציפית של שמיכת תינוק מפליז על המזרון, בול בגודל ולא זז כי סגור :-)

• ציפית לשמיכת תינוק מפליז תעשה את העבודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה