חיוך דבילי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה???? למה???
    כשבאים אנשים לשאול אותך האם את בהריון יש להם חיוך דבילי על הפרצוף? לא נעים לכם לשאול אל תשאלו!

אתמול הגעתי לעבודה בג'ינס וגופייה צמודה, ומה לעשות, יש לי בטן של הריון חודש עשירי (אני עדיין חיה באשליות שזה ממע' העיכול שהתנפחה - חחחחח כן בטן).

אז רוב הגברים לא התיחסו חוז מכמה שבאו אלי בחיוך דבילי ועשו סימן עם העינים לכיוון הבטן.
    ועובדות הנקיון באו שמו את היד על הבטן (שלהן ולא שלי כי היתי תולשת להן את היד) ועשו לי חיוך מטומטם ושאלו "כן"?
    מה כן? מה כן????? מה??????

אוף אני סתם הורמונאלית ועיפה
9 תגובות
עמוד 1
  • כי אנשים הם סתומים!! זה כמו לשאול אם הסתפרת כשעכשיו את עם קוצים ואתמול היו לך ראסטות.....
  • המנקות שאלו אותך אם הן השמינו
    תגידי להן
  • היית עונה כן גזים רואים?
  • ואני עניתי להן שכן איזה יופי רואים איך אני מרזה.
  • דווקא אני נהנתי ששאלו אותי! ולא היתה לי בעיה שיגעו בבטן!

לא נהניתי מזה ששאלו אותי אחרי הלידה אם כן או לא אם אני לפני או אחרי ובקשות של " תנו לה לשבת".....

• אנשים מציקים
  • ממש שנאתי את זה
    את בהריון? מזל טוב? מה יש לך? אה בן לא מאוכזבת?

• מיצי -

• ליבי!!!!!!!!!!!!! הגיע הזמן שגם את תושפעי קצת מההריון!!!!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה