התנהלות מול הילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
    אני אמא ל-2 ילדים. כרגע המצב ביני לבין בעלי לא משהו...ואולי זה יילך לכיוון של פרידה. השאלה שלי- איך להתנהל בינתיים מול הילדים? יכול להיות שנחליט "לקחת מרחק" אחד מהשניה לכמה ימים ולעשות חושבים עם עצמנו מה הלאה...
    אני בינתיים מעדיפה לא להגיד כלום לילדה (בת 3 וחצי) כי הדברים עוד לא סגורים לאן ילכו אבל בכל זאת יש מצב שבזמן הקרוב היא לא תראה את אבא שלה בכל יום וזה דורש הסבר... אני יודעת שאין מה לערב אותה בכל הנושא כל עוד לא החלטנו מה יהיה בהמשך...

מה אתן הייתן עושות במצב כזה? אשמח להצעות...

תודה.
13 תגובות
עמוד 1
  • נשמע לי כמו תיזמון מצוין לשיחה עם איש מקצוע...
    לקבל רעיונות, לראות מה מתאים עפ"י הגיל...
    בכל מקרה - מאחר ועוד שום דבר לא סגור ולא ברור לא הייתי אומרת את האמת...
    אולי לספר שאבא עובד יותר או במיל' או נוסע לחו"ל לכמה ימים (מה שיחייב אותך לזכור לקנות להם מתנות בשמו
  • תודה...
    יש עוד מישהי שאולי הייתה במצב כזה ויכולה לייעץ?

• אני גם חושבת שאיש מקצוע יכול להתאים פה.
    חברה שלי בפייסבוק עינת גבע יועצת משפחתית במכון אדלר. היא אישה כזאת מקסימה!!!!! אם תכתבי לה מה כתבת לי כאן היא תענה לך. ואם תרצי לקבוע איתה מפגש מפגש אני חושבת שהיא תסכים אבל אז בתשלום כמובן...
    הייתי הולכת על איש מקצוע גם מבחינת הילדים וגם מבחינת זה שאולי היה עוזר לנו להציל את הזוגיות....

בכל אופן - בהצלחה רבה
  • אני לא הייתי מספרת לה את האמת עדיין - היות ואתם עדיין לא סגורים על עצמכם.

הייתי ממציאה לה איזה שקר לבן בנתיים.....וגם אני ממליצה להיפגש עם יועץ זוגי.

שיהיה לכם המון המון בהצלחה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • ממליצה לך לראות את הפרק של אלון גל שההורים התגרשו.
    הוא עזר להם איך ומתי לספר לילדות, בלי לתת להן הרגשה שזה סוף העולם
  • ממליצה לך לראות את הפרק של אלון גל שההורים התגרשו.
    הוא עזר להם איך ומתי לספר לילדות, בלי לתת להן הרגשה שזה סוף העולם
  • מצאתי קישור -
    http://reshet.tv/Shows/Mishpaha_Horeget/videomarklist,203928/#!ReshetVod[gallery]/0/
    [email protected]

• תודה בנות
    ראיתי את הפרק של אלון גל... אבל זה נראה לי מוזר פשוט יום אחד להגיד לה שאבא יגור בבית משלו ואני בבית אחר... איפה המשפחתיות פה? זה כאילו להגיד לה את זה ולא להסביר לה מה עומד מאחורי זה. הרי היא תשאל למה אבא לא גר איתנו יותר...

• אני בעד לא להסתיר
    תגידי לה שלאבא יהיה בית משלו ולאמא בית משלה והיא תוכל לבקשר את אבא ביום X ו Y והוא יקחר אותה לטיול וכו...

• מור היקרה.

איננו נשות מקצוע פה, אנו אימהות. אימהות שמתמודדות עם כל מיני דברים בחיים, עם הסביבה, עם הילדים, עם הבעל.

פירוק חבילה לא קורה ביום אחד. כמו שאתם כרגע, מתנהלים ביניכם, אתם בודקים את האהבה שלכם, את היחסים בינכם. כשמחליטים לפרק - קודם לזה תהליך.

על התהליך הזה הילדה צריכה לדעת בשלב סופי, לא כרגע, אין לילדים קטנים תחושת זמן. זה כמו שהגדולה שלי לא מבינה למה התינוקת כבר לא יוצאת כבר, מבחינתה היא כבר מוכנה.....

היתה עוד תוכנית מרגשת נוספת על גירושים עם יועץ נישואים - משהו מקסים ומרגש:
    http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/divorce-s1/VOD-62ca79bb647ee21006.htm
    [email protected]

• ממליצה מאוד לא לערב את הילדים
    וכן לקבוע פגישה אצל יועץ זוגי ...לטוב ולרע
  • תודה בנות
    כמובן שעדיין לא אערב אותה עד שלא נחליט מה קורה... רציתי לשמוע את דעתכן על הימים הקרובים בהם היא לא תראה אותו באופן רגיל אבל אמציא איזה משהו...
  • קטונתי ...
    בהצלחה בכל דרך שתבחרו
    העיקר שתהיו מאושרים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה