-
1. כמה עולות לכם הקניות השבועיות?
ומה החלוקה?
בעלי עושה את הקניות, אבל אנחנו מגיעים בערך ל-500-800 ש"ח בקנייה.
אתם קונות חטיפים?
ברור
שתיה ממותקת?
ברור
גלידות?
שלוקים או קרטיבים
מה נחשב בעיניכם מותרות באוכל?
האם אתן קונות מותרות?
מה שלא אוכלים = מותרות. מה שאוהבים ואוכלים - אנחנו קונים.
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
כמה עולות לכם הקניות השבועיות?
ומה החלוקה? (נגיד 00 ש"ח ירקות וכו..)
500-600ש"ח בלי בשר
1000 ש"ח עם בשרים אבל לא כל שבוע צריך
אתם קונות חטיפים?\
ברור
שתיה ממותקת?
רק נסטי
גלידות? לא כל שובע
מה נחשב בעיניכם מותרות באוכל?
מותרות זה לקנות אולי הרבה סוגי קפה או עוגיות למניהם אבל אין מה לעשות כל אחד אוהב משהו אחר
האם אתן קונות מותרות?
ראי תשובה קודמת - כן
-
כבר אין לנו חיתולים מטרנה ושאר ענייני תינוקות וזו הקלה מאוד משמעותית בהוצאות
-
אנחנו גרים עם אבא שלי, אז זה קניות מוגדלות, מתחלקים חצי-חצי
בשבוע
מוציאים בערך 700 ש"ח בסופר, עוד 100 ש"ח ירקות
הזורע חיטה דואג לשנה,
הנוטע עצים דואג לשנים,
המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)
-
תגידו כמה עולה לכם פירות וירקות??
נראה לי שעל זה אנחנו מוציאים הכי הרב ולא כי אנחנו קונים הרבה כי אנחנו קונים ביוקר
]
-
אין לנו חיתולים ותומ"ל אז יוצא ככה:(3 אנשים )
קניה שבועית 300-250 ש"ח כולל שתיה מתוקה ובשר עוף בדרך כלל רמי לבי
100 ש"ח בשבוע פירות וירקות .
יש עוד איזה 250-300 ש"ח עבור בשר בקר ואיזה 70 ש"ח חומרי ניקוי אבל מדובר על פעם בחודש .
לפני פתיחת רמי לוי היה יוצא קניה יקרה יותר ב70 ש"ח כל שבוע .
http://www.holdthatpic.com/
-
וואו לנו כנראה יוצא ממש זול אני רואה. ואני קונה מלא
-
????? - ????? ??????? ????? ????? ?????? ??????? ??????, ?? ??? ???? - ?? ?????, ?? ?? ???? ?????? - ?? ?????....
-
ענבר נשארת נטולת מילים אני מבינה
-
אנחנו עושים קניה מרוכזת כל חודש אבל תמיד תמיד תמיד יש את ההשלמות ועוד קונה הרבה דברים בנוסף תמיד הבית מלא.
אז יוצא לנו 2500 שקל קניה מרוכזת לחודש ועוד כל שבוע איזה השלמות של 300 שקל לפחות אם לא יותר ואנחנו קונים הכל מכל.
כל מה שצריך לבית, וגם לילדים חטיפים, דגני בוקר קוקומן, שוגי, לפני שהם יוצאים לגן או בית הספר אני נותנת להם, עוגיות, עוגות, גלידות, ארטיקים ושוב הכל מכל כל.
-
אין לי מושג כמה יוצא בשבוע
אבל יוצא לנו 2500 שח בחודש - לא כולל בשר
בשר עולה לי 300-400 שח בחודש
אנחנו קונים חטיפים
שתייה ממותקת
גלידות
מותרות בעיניי - גלידות מיוחדות , יותר יקרות כמו בין אנד גרי או מגנום וכאלה
אני קונה פעם בחודש אולי
גם מעדנים כמו מילקי זה יקר אז לא כל פעם אני קונה
-
-
צ'- הרגת אותי
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
לנו יוצא 400-500 ש"ח בשבוע לא כולל פירות וירקות טיטולים מגבונים ואופטימיל. ולא כולל בשר לפעמים בשר טחון או עוף אבל ללא בקר
ירקות ופירות 400 ש"ח בחודש
טיטוילים ממוצע 150 שש"ח בחודש אופטימיל 240 ש"ח בחודש.
סה"כ לחודש הכל בערך 3000 ש"ח
-
השנה פירות זולים הרבה יותר משנה שעברה . אצלי בני ובעלי מחסלים 6-7 קילו אפרסקים , ענבים +נקטרינות בשבוע . ירקות זה די בגרושים עצלינו בגלל תחרות ואני קונה אפילו לאמא שלי ולא רק לי.
עצלי ב250-300ש"ח נכנסת גם גלידה וגם חטיפים . מה שכן אני לא קונה שום דבר שהוא חצי מוכן : כמו קבבים , המבורגרים , פיצות מוכנות וכו ...
אני עושה הכל לבד .
מה שלא אוהבים עצלי זה מוצרי חלב - אצלי זה נגמר בגבינה צהובה , חמאה וליטר גג 2 חלב , ואולי 4-6 יוגורטים לבני אם בא לו .
http://www.holdthatpic.com/
-
בחודש יוצר לנו בסביבות 2500 שקל לכל הקניות
שקונים ירקות ופירות יוצא בערך 100 שקל לקניה שבועית וזה יכול להסתכם בקניה חודשים של 500 שקל
-
קניה שבועית בממוצע של 450 לשבוע
כולל טיטולים, מגבונים, מטרנה, מוצרי חלב, מכולת, פירות וירקות, חומרי ניקוי וחד פעמי.
פעם בשבועיים גם עופות
אנחנו לא אוכלים צהרים בבית, מבשלים רק בסופ"ש
חטיפים כמעט ולא קונה (פעם ב.. עוגיות או ביסקוויטים). שתיה מתוקה קונים רק לאירוח. קונים כמה סוגים של קורנפלקס. גלידה ושלוקים גם קונים.
מותרות אני מחשיבה סלטים מוכנים, מעדנים לעצמי, שוקו, חטיפי אנרגיה - כל אלה משתדלת למצוא במבצעים והרבה פעמים מוותרת.
-
אני לא ממש יודעת להגיד כמה יוצא לנו קניות שבועיות... אבל פירות וירקות יוצא בערך 100 ש"ח לשבוע (אולי פחות, תלוי כמה צרכנו).
חטיפים שקד לא כל כך אוהב, אז בעיקר כשחוגגים לו יום הולדת
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
אנחנו עושים קניות פעם בשבועיים ויוצא בערך 1200 שח
כולל טיטולים סימילאק בשרים חומרי ניקוי והכללללללל
נדיר שאני צריכה תוספות בין לבין וגם אז אני עושה קניה במקרר של אמא ואבא
-
קניות שבועיות
בסביבות ה- 400
ירקות/פירות 100
תלוי משתנה קצת ...
פעם הייתי קונה הכל היום מתקמצנת יותר .
חטיפים קונה בקטנה . אם אנחנו יוצאים אז אני קונה להם בחוץ כל אחד משהו שהוא בוחר.
שתיה ממותקת - ויטמנצ'יק .
בעבר הייתי קונה קולה ספרייט ושות' היום כבר לא .
-
אנחנו מזמינים ממגה באינטרנט אחת לשלושה שבועות, בין לבין עושים "השלמות" במגה בול או במכולת ליד הבית.
קניה מרוכזת כולל מטרנות וטיטולים עולה לנו כ- 800 ש' לערך.
פירות וירקות קונה ב"ימי שוק" - יוצא הכי זול
שתיה ממותקת (בעיקר פפסי מקס) קונים מלא

שנינו שותים... הכי כיף שמביאים את זה הביתה ולא צריך לסחוב.
חטיפים- קונים מעט לצוציקים
גלידות- קונים את הזולות
מותרות- מיני נקניקים וגבינות וגלידות (קונים ממש מעט, לרוב נמנעים)
-
וואו הייתי בטוחה שאני בזבזנית בסופר,
מסתבר לי עכשיו שממש לא....
אנחנו מוציאים בערך 350 שקל בקנייה שבועית מרוכזת, ובאמצע שבוע בערך עוד 150 שקל. אבל לא כל שבוע אני עושה קנייה מרוכזת, כשאנחנו נוסעים לשבת אנחנו בדרך כלל חוסכים את ה-350 האלה. הכסף הזה כולל בשר, עיתונים שבועיים (ידיעות ולאשה) וכולל חיתולים (שכרגע מעט הצטמצמו כי היא גמולה ביום).
אני לא קונה גלידות כי אנחנו לא מתים על זה, אבל דגני בוקר בטונות (יש לנו במגרה כמה וכמה סוגים במקביל), חטיפים, עוגיות, נשנושים, מעדנים- ממש קונה בכמויות.
מותרות בעיני זו גבינה מאוד יקרה, שמן זית משובח מאוד, עוגיות מקונדיטוריה יוקרתית, קפה משובח. ואם בענייני אוכל עסקינן אז בתי קפה זה גם מותרות בעיני, אבל יוצא לנו דווקא ללכת הרבה- כי זה הבילוי המשותף היחיד של בעלי ושלי...
אני קונה מהמותרות הנ"ל, אבל פעם ב...
-
אה ולגבי פירות וירקות- אני כמעט ולא קונה. אין מי שיאכל וזה סתם נזרק.
שתלנו בגינה פלפלים- כך שכל יום אנחנו קוטפים פלפל לסנדוויצ'ים, גם חסכוני וגם אורגני! יש לנו בגינה גם לימונים, נענע ועוד כל מיני....אני משתמשת בזה כל הזמן בבישול.
אני קונה מעט מלפפונים וקצת תפוחי אדמה וזהו. פירות לעיתים רחוקות ובעיקר בקיץ (ענבים, אבטיח...)