איקקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

אני חדשה בפורום. אני עומדת להתחיל טיפולי פוריות - הזרעות. הרופא שלי אמר שאני מבייצת ולבעלי יש בדיקת זרע תקינה אך אנחנו לא מצליחים להשיג הריון קרוב לשנה. הרופא שלי נתן לי איקקלומין, ורציתי לשאול את הבנות שלקחו את הכדור לגבי תופעות הלוואי שהוא עושה כי אני נורא פוחדת לקחת אותו.

אשמח לקבל קצת מידע
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מלא מלא הצלחה ושתסתלקי מכאן במהירות באהבה כמובן, אני בתחילת דרכי לקחתי איקקלומין לא היו לי שום תופעות לוואי בכלל בכלל בכלל.
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה!!!
    אין לך ממה לפחד בכלל!! לי לא היו תופעות לוואי עם האיקקלומין..
    תיהי בטוחה שהרופא עשה וימשיך לעשות לך בדיקות כל הזמן כך שהכל יהיה בסדר..!!
    המון בהצלחה!!
  • היי , בוקר טוב
    קודם כל שיהיה המון בהצלחה .
    אני בחודש האחרון גם לקחתי איקקלומין . בעיקרון לרוב הבנות אין תופעות לוואי
    לי היו בחילות וגלי חום מטורפים .
    חשוב לשים לב לתופעות לוואי - אם יש לך הקאות או טשטוש בראייה צריך להפסיק מיד לקחת את הכדורים . אבל שוב לרוב אין שום תופעת לוואי .
    עוד תופעת לוואי שיש לאיקקולמין זה רירית הרחם נהיית דקה יותר וזה יכול להפריע להשתרשות ברחם בד״כ נותנים בנוסף כדורים המכילים אסטרוגן לעיבוי רירית הרחם ( פרוגינובה או אוסטאפם ).
    בהצלחה !!!

קורין
  • שלום נעים מאוד, אני גב' תופעות לוואי...
  • תודה רבה לכל המגיבות! אין חכם כבעל הניסיון.
    אני מתלבטת, כי פשוט לא הבנתי למה אם הרופא אמר שאני מבייצת הוא עדיין נתן לי איקקלומין - שעד כמה שהבנתי אמור לגרום לביוץ, אם אני לא טועה.... ואז אני חושבת שאם אני גם ככה מבייצת יש סיכון גדול לגירוי יתר... אבל אולי אני טועה....
    חשבתי אולי לנסות עוד כמה חודשים טבעי - מצד שני אני לא רוצה כל כך לבזבז זמן כי אני בת 30 והגיל כבר מתחיל להלחיץ....

soshi האם נתנו לך איקקלומין בגלל בעיה עם ביוץ או מסיבה אחרת?
  • גם אני מבייצת כל חודש ואכן במקרה שלי זה היה ביזבוז זמן טוטאלי אבל יש איזה מסלול שצריך לעבור אז עברתי אותו. מה הסיפר שלכם ???האם ידועה הסיבה לקושי להיכנס להריון??
  • היי raydes5,

בגדול לא יודעים מה הסיבה. לבעלי יש בדיקת זרע תקינה ואצלי בבדיקות דם כמעט הכל תכין למעט תוצאה אחת של PROGESTERON OH 17 אבל תוצאה זו גבולית והרופא לא יודע אם היא קשורה לקושי להרות. הוא שלח אותי לבדיקת דם חוזרת ואם שוב תהיה סטיה מהנורמה בבדיקה אז יפנה אותי לאנדוקרינולוג... אבל הוא אמר שאת הטיפול באיקקלומין צריך לעשות בכל מקרה. ככה שאין סיבה מוגדרת אבל אני מבינה שזה הטיפול היחיד שהם יכולים להציע (כמובן שממש מוקדם מדי לדבר על IVF), והם לא ממש טורחים לבדוק יותר לעומק מה הבעיה.
    מה היתה הבעיה אצלכם? באיזה טיפולים את נמצאת עכשיו?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה