היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נזכרתי איך הייתי לפני 5 שנים שואלת שאלות על הריון ומאוחר יותר על גידול הילד, וכולם היו פה באותו מצב....השאלות על אוכל / גזים / פיפי קקי.... תקף אותי פרץ נוסטלגיה....
עכשיו למה שאני באמת צריכה עצות מכן - לאמילי יש חיסון שנה בשבוע הבא, כמובן שאני אפצל אותו לפעמיים כדי לא להעמיס עליה, אבל היא לא מרגישה כלכך טוב, כנראה מצוננת. דוחים חיסון רק אם יש חום נכון? או שכדאי לדחות גם אם הילד לא מרגיש טוב אבל בלי חום? מה הייתן עושות?
11 תגובות
עמוד 1
אני הייתי דוחה עד שתרגיש טוב גם אם אין חום ואני גם מאלה שעושים הכל יחד
ממש נוסטלגיה... פעם באמת היינו שואלים שאלות של "הורים חדשים" גזים, קקי, פיפי, הנקה
אבל ההרגשה של "כולם ממש באותה סירה", היום כאילו, כמו החיים, כל אחת עדיין מתעסקת בילדים אבל מכיוון אחר, ממבט מבוגר יותר, עבר זמן....
בקשר לחיסון - אני הייתי דוחה אבל אני עושה את החיסון בפעם אחת. לגמור, לקבל את התופעות וזהו. אני לפעמים חושבת לי כשאשר נדבר על צבא וכלות מעצבנות, עדיין יקראו לזה פורום הורים חדשים?
גם אני הייתי דוחה.... היינו רובנו אמהות חדשות לילדים חדשים או אמהות ותיקות לפיציים, הם גדלים... ושולי - כנראה....רק עד שנהיה פורום "סבים חדשים"
אני סומכת על ההרגשה שלי.
אם לא נראה לי - הייתי דוחה. ואני בעד לפצל! זה הוכיח את עצמו כל הזמן מחדש.
ולגבי הנוסטלגיה - זה ממש נכון....וכן, יש קצת בעסה לפעמים....אבל אלו החיים, לא?......למה לא באת אתמול? [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אין כמו הרגשה של אמא אני הולכת לפי הרגש ולא לפי המוזה של האחות , אני בדרך כלל גם אם יש טיפה נזלת דוחה
גדלנו עם הילדים אני מפצלת חיסונים,אבל לא דוחה אם אין חום....
אורטל - ראי ערך ההודעה....הקטנה לא ירדה לי מהידיים, לא היה לי לב להשאיר אותה
לא פיצלתי כן דוחה אם הוא אפילו קצת לא במיטבו . למה שיסבול יותר ??? גמני מרגישה פתאום אמא ותיקה
נכון ,כמה עברנו ולמדנו בתקופה הזו אני הייתי דוחה אבל לא מפצלת לא אוהבת למרות שאצל איתי פיצלתי בגלל שלא היה חיסון במרפאה ואת החלק השני זה היה אחרי 3 חודשיים !!! אני ממש בדעה לא לפצל אצל ליאבי זה הוכיח לי יופי