היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה אתן אומרות על קומפי..?? ברור שלא ממש עכשיו נגיד בגיל שנה? זה מגיע עם משחקים?
וגם איפה קונים וכמה עולה?? ראיתי בטוייזאראס אבל הם שוחטים!!!!!!! הם מוכרים שם ב-700 ומשהוווו מטורפים
אז המלצות יתקבלו בברכה
16 תגובות
עמוד 1
אני מאד ממליצה עבדתי עם קומפי המון השנה תבקשו מתנה ליום הולדת שנה
ללהב קנו ליום הולדת שנה קומפי לקח חודש עד שהיא תפסה אותו וזרקה למרחקים מאז הוא עובד, אבל חצי מפורק להב מעולם לא התלהבה ממנו, כמה שלא ניסינו זה פשוט לא מלהיב אותה. אני אנסה בהמשך גם עם נועם, אבל מאמינה שלא לפני גיל שנה וחצי+
חוץ מזה ביננו בדיעבד, עדיף לשבת עם משחק קופסא, לצאת לגני משחקים, מאשר להושיב ילד מול המחשב מגיל שנה
האמת סיוון? גם אני חושבת ככה.
בכלל אופק עד עכשיו לא רואה טלביזיה. תינוקת בגילה צריכה לזחול ולשחק על הרצפה ולא לשבת כמו זומבי מול הטלביזיה.
אני לא אומרת שהיא בכלל לא תראה אבל בטח שלא עכשיו לפחות בגיל שנה וחצי - שנתיים..
בגלל זה התייעצתי לגבי קומפי, כי מצד אחד לומדים מזה אבל אפשר ללמוד אפילו טוב יותר ממשחקי קופסא וצעצועי התפתחות...
אני יכולה להגיד שמאז שהקומפי נכנס לחדר מחשבים אצלנו הצלחתי לעשות עם תלמידים שלי דברים שלא הצלחתי קודם לכן יש מגוון של משחקים בהמון רמות שמאד מותאמים לילדים המשחקים לימודיים אבל באווירה של כייף אני דווקא מאד מאמינה בקומפי ובמחשב ככלי לימוד בשנים האחרונות יש יותר ויותר פיתוח תוכנות מחשב לילדים בחינוך המיוחד למשל אני כן ממליצה וזה דבר שברור לי שיהיה לנו בבית כמובן שזה צריך להיות בזמן מוגדר אבל אני לא הייתי מוותרת על זה לא כל פעם שילד יושב מול מחשב זה בזבוז זמן יש פונקציות במוח שאי אפשר להגיע אליהן דרך משחק קופסא
קומפי זה נחמד והכל אבל לדעתי עדיין אי אפשר להשוות בין יכולת הלמידה דרך משחקי מחשב לבין יכולת הלמידה כשמתעסקים במוחשי, כשהילד תכלס יכול לגעת בדברים, לחוש מרקמים, לראות נופים בחוץ וכו'... הדור הצעיר זה דור שמגיל 0 בערך נחשף לטכנולוגיה ככה שלא יעבור הרבה זמן והם בעצמם כבר ידעו איך בנוי העולם ואיזה משחקי מחשב הם רוצים - לא צריך להאיץ בהם עוד יותר לדעתי
יוליה זה לא קשור אחד לשני אלו ערוצים שונים במוח ולכן מומלץ גם וגם משחקי מחשב לא באים במקום המוחשי ואלו הלימודיים גם לא עוסקים במוחשי אלא בגרייה ויזואלית, גרייה שמעתית, מודעות פונולוגית וכט׳
אנחנו קיבלנו במתנה מגיסתי לגיל שנה. הוא עדיין ארוז ולא בשימוש. פתחתי אותו רק בשביל לצרוב דיסק לאלה.
גולי זה לא שאני לא מסכימה איתך אני פשוט חושבת שבגיל שנה אלו לא הגירויים ההכרחיים לי עצוב שהדור של היום מתחנך מגיל כל כך צעיר לוירטואלי לכל דבר יש את זמנו שלו והמוח לא יתנוון אם זה יבוא בשלבים מאוחרים יותר
אני עד גיל עשרה לא ידעתי מה זה מחשב וגדלתי להיות חכמה משכילה ובעצם מושלמת
סיון, קומפי הוא לא מחשב ומבחינת הגירויים שילד בן שנה צריך ויזואלים ושמעתיים הוא מספק אותם נהדר זה האישו שזה לא משחק מחשב של בנים
מה אני אגיד לך גידלתי ילדה לתפארת גם בלי קומפי (טוב נו עם שבור ולא בשימוש
להב היא מחוננת היא לא זקוקה לדברים האלו
כן אה?
אז בקיצור אתן אומרות לא לקנות לגיל שנה?? לחכות עוד???
אם אני אשב איתה על זה , זה לא יהיה הרבה זמן ולא הרבה במחשב...
אבל נראה לי שאולי טוב שיהיה כזה בבית....
אני בדעה של סיון, גיל שנה בעיניי זה גיל מוקדם מדי להתחיל. אין ספק שלקומפי יש יכולות נהדרות אבל אולי מגיל 3-4 ככה... זו דעתי.
אנחנו קיבלנו במתנה מגיסתי לגיל שנה. הוא עדיין ארוז ולא בשימוש. פתחתי אותו רק בשביל לצרוב דיסק לאלה.
האם את נותנת את המשחק אשמח לקבלו
האם את נותנת את המשחק אשמח לקבלו
אשמח לרכוש ממך את הקומפי במידה והוא אינו בשימוש אצלכם בבית...