אוףף איזה דיכאוןןן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרתי עכשיו מהקופת חולים הרופאה אמרה שיש לי חיידק בדרכי השתן
    והיא אמרה שמלא פעמים זה יכול להיות סיבה להפלות של הריון צעיר אז כנראה שגם החודש אני לא יקלט קיבלתי אנטיביוטיקה היא אמרה שבמידה ואני בהריון זה לא יפגע בי
    וששאלית אותה ממה הוא נוצר..היא אמרה לי אחרי יחסים חייבים לקום לעשות פיפי חייבים ולי אמרו לי לקום אז אני נשארת עם זה עד הבוקר ובגלל זה הזדהם לי שם הכל למה אני כזאת תיפשה ומקשיבה לכולם עוד חמותי אמרה לי לא לעשות פיפי אחרי יחסים כי אז כל הזרע יוצא וזה בכלל לא נכון :((((( מסכן הגוף שלי
43 תגובות
עמוד 1
  • וואי זה מזכיר לי משהו מזה מצחיק.....
    לקח לנו 8 חודשים עד שנקלטתי להריון וכמובן שאתן יודעות שנוצר מזה תינוק ואז ילד בוגר(החל מאתמול...) מקסים בשם אייל.
    בחודש שנקלטתי, זה היה החודש הראשון שהייתי בטוחה שזה לא ייקרה, קיימנו יחסים כמובן, אבל.... שימי לב: באותו החודש הייתי חולה.... בדלקת בשתן.... כנראה שהגוף שלי היה חלש, בגלל האנטיביוטיקה... והביצית לא נלחמה בזרעון של בעלי, והוא הצליח להפרות אותה.... אני ואמא שלי כל הזמן צוחקים, שכל הזמן הייתי חזקה ושולטת, שהביצית שלי לא הסכימה בשום אופן ל"קיים יחסים"עם הזרעון של בעלי, ובאותו החודש, היינו חלשות והזרעון היה חזק יותר....

ברור שזה לא נכון, אבל זה מצחיק לחשוב על זה כך

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • הלוואי פינינוש גם גיסתי אמרה לי שבהריון שלה היה לה דלקת
    אבל כשאת חושבת על זה את אומרת אם יש זיהום שם איך יכול להיות הריון וזה מלחיץ קצת רק מהמחשבה כמעט רציתי להקיא קיבלתי דאון כזה...
  • מעיינוש תמשיכי לאהוב את בעלך.... מקווה שהבנת למה הכוונה.... רק כך זה יצליח!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
  • הבנתי את הכוונה:) אני אוהבת אותו תמיד!!כפרעליו גרמת לי להתגעגע אליו מזל שהוא חוזר היום מוקדם אוף באמת הלוואי הלוואי אני מחכה לרגע הזה שלא רק אני עוד מלא בנות נוספות שנמצאות כאן יודיעו על 2 פסים מהממים הלוואי!!
    רצייתי לשאול אותך שאלה יש לך כבר ילד ועכשיו את מנסה שוב?
  • כן, יש לי את אייל בן כמעט 3 וחצי
    ואני רוצה להביא ילד שני (האמת יש לי העדפה קלה לילדה)

• איזה כייף לך שיהיה בריא!
    זה טוב שתהיה בת אחרי בן אני ואחי עד עכשיו כמו שני חברים טובים שוחכים שאנחנו אחים אפילו נולדנו שנה אחרי השני..בראשון נקלטת מהר או שגם היו לך ניסיונות?כי זה מצחיק בדרך כלל כשלא מנסים זה בא מהר חחח
  • נקלטתי בניסיון ה 8. אבל, ללא כדורים וללא עזרה. טבעי. יום כן יום לא...
    הייתי אחרי כמה שנים טובות של גלולות
    גם עכשיו אני אחרי 3 שנים של גלולות אחרי 2 ניסיונות, בשלישי אצליח !

• אמן ואמן בעזרת ה'!!
  • תודה.
    כמה זמן את מנסה? זה טבעי או עם עזרה?

• אני נשואה 9 חודשים בחודש השישי לנישואים נקלטתי להריון טבעי..כל הבדיקות שלי יוצאות טוב חוץ מזה שהמחזור לא סדיר אין לי כנראה שום בעיה ברוך ה'..בגלל ההריון שהיה לי הרופאים לא רוצים להתחיל לי טיפולים..הרופא נשים שלי אמר לי שהטיפולים יתחילו רק מתי שיעבור שנה מאז שנקלטתי פעם אחרונה אני מקווה שאני לא יצטרך לזה..אם החודש אני לא ייקלט אני חושבת שאני צריכה יותר להקפיד אולי להתחיל חום השחר או בדיקות ביוץ עדיפות למעקב זקיקים נראה מה יהיה ובעזרת ה' אני לא יצטרך חודש הבא לחשוב על זה בכלל !
  • הלוואי. מתי נפל ולמה?

• ב 13 למרץ היתה ההפלה אחרי 4 ימים של איחור..קייימתי יחסים עם בעלי ואחרכך כשניגבתי ראיתי על המגבון קצת וורודלא נלחצתי מזה בכלל לא ייחסתי לזה חשביות לא הבנתי כלום על הריון ללא ידעתי בכלל מזה פורום הריון ולידה לא ידעתי מזה הפלה כלום...חשבתי שאם ההריון שם אז הוא שם זהו עוד 9 חודש יש לי ילד..פתאום קמתי בבוקר חרב עלי עולמי:( זה היה יום שאני לא ישכח אותו כל היום הייתי בריצות במחשבות מפה לשם מפה לשם עד שיום אחרי עשיתי שוב בטא והבטא ירדה מ 58 ל 4.1..אז הבנתי שזאת היתה הפלה..ומאז התחלתי להכינס לפורום ולבדוק ולהבין יותר..היתה לי תקופה שהפסקתי כי חשבתי שזה רק מזיק לי אבל כשנרשמתי לכאן הבנתי שזה רק מעלה לי את המצב רוח..בפעם ההיא שנכנסתי להריון גם חברה מהעבודה נכנסה נכנסו ביחד...ועכשיו אני רואה אותה עם בטן ותמיד כשאני רואה אותה יש לי דקירה בלב שגם אני יכולתי עכשיו להיות עם בטן ענקית כמו שלה..רצונות של הקב"ה מה נעשה..
  • ממש מצער ..אבל הכל לטובה מעיין אני בטוחה שבפעם הבאה (החודש בע"ה)כשהוא יבוא הוא יבוא טוב ותקין !

אבל רגע,ידעת שאת בהריון או שפשוט איחר לך המחזור קיימת יחסים וראית את ההפרשה הורודה ואז התברר לך שזו הפלה?
  • עשיתי בדיקה ביום של האיחור יצא לי חיובי אחרי היחסים היה לי הפרשה ורודה בניגוב בבוקר קמתי וקיבלתי מחזור זה היה היום הכי קשה שהיה מכל הימים שאני זוכרת את עצמי...הייתי מעדיפה לא לדעת מה זאת השמחה הזאת וההתרגשות של לדעת שיש לך משהו בבטן ולהמשיך לחכות בסדר אבל גם זה משמש לי כסימן שברוך ה' אין בעיות להיכנס להריון..
  • הכל לטובה זה בטוח
    וכייף באמת שלפחות את יודעת שאין לך את הבעיה להקלט...שזה בערך מה שמדאיג את כולנו כאן אני חושבת..

בשורות טובות
    אמן שנשמע רק טוב
    אני גם כבר חצי שנה של נסיונות היום יום 9 מתחילה להשתמש בערכת ביוץ ומקווה להצליח לזהות אותו כבר
    !!! :)
  • או יופי ברוך ה' בחצי שנה הזאת עוד לא נקלטת?
    שתדיעי לך מאמי רופאים מתחילים לטפל רק אחרי שנה..וגם אם לא נקלטים שנה זה לא אומר שיש בעיה כנראה אפעם לא יוצא לפגוע ביום ביוץ כמו שקורה לי כנראה..שיהיה בהצלחה מאמי
  • אווו מעיינוש ממש מצער אותי לקרוא את זה אבל אל תדאגיייי אני מבטיחה לך שלכל דבר יש סיבה משלו ושהכל זה לטובה...רק לידע כללי אני רוצה שתדעי שהרבה הריונות ראשונים נגמרים בהפלה וזה לא מניסיון שלי אלא שלחברות שלי שקרה להם והרופא הסביר להם שקשה לגוף בפעם הראשונה לפעמים לקבל את השינויים שקורים לגוף ולכן זה פשוט זורק הכל החוצה...מה שאומר חמודההה שלי שפעם הבאה(אמן ותהיה קרובהההה) אמור להיות תקין ולהסתדר לטובה....לגבי הדלקת בשתן אני חייבת לספר משהו:
    בת דודה שלי היקרה שהיא ממש כמו אחותי התחתנה חודש לפני ב01.2012 חודש אחרי החתונה שלי ב03.2012 היא אומרת לי וואי ממש אני מרגישה לא נעיםבשתן נראה לי שיש לי דלקת אמרתי לך את בהריון היא אמרה לי לא זה מרגיש דלקת אמרתי לה אני אומרת לך תזכרי! אחרי כמה ימים היה לי איחור של יום אמרתי לה בואי נעשה בדיק,עשינו ויצא שלילי אחרי יומיים היא הלכה לעשות בדיקת דם ויצא לה חיובי
  • כן אני יודעת שרוב הפעמים דלקת יכולה להיות סימן להריון אבל אצלי התופעות כבר כמה חודשים שנה שלמה יש לי דלקת בשתן ואני משתגעת כמה אנטיביוטיקה הגוף יכול לקבל ממש התעצבנתי לשמוע שוב ושתביני אני שותה יותר מגמל!!!הבעיה היחידה שאחרי יחסים אני שוכבת על הגב והולכת לישון עד הבוקר ואני לא צריכה לעשות את זה מעכשיו אני ילך להתקלח..תאמת גם לא נעים לי באמצע הלילה לקום וללכת להתקלח אני כרגע גרה אצל חמותי עד שהבית שלנו יהיה מוכן וכו' לא קל לגור עם החמים למרות שאין עליהם ואני מתה עליהם אבל עדיין כל בנאדם צריל=ך תפרטיות שלו...הלואייי שלמרות הכל יהיה הריון הלואיי חלום שלי
  • מעיין
    לא נקלטתי בחצי השנה,
    היתי פעם ראשונה מאז הניסיונות אצל רופאת נשים לפניי חודש עשיתי אולטרסאונד אגן קטן בגישה וגינאלית בדיקת גלוקוז בדם ושתי בדיקות שתן כללית ותרבית
    הכל היה טוב ברוך ה'
    באולטרסאונד אמרו לי שהרירית עובי 14 בגלל שאני בטח לפניי מחזור אז היא עבה מדיי ובאמת קבלתי יומיים אחרי הבדיקה
    היא נתנה לי גם כדורי ויטמינים פרנטאל משהו כזה..
    אני מקווה שיהיה בסדר
    עד עכשיו היתי בטוחה שבגלל שאני שומרת טהרה ויוצא לטבול רק ביום ה13 או ה14 אז אני מפספסת את הביוץ כי המחזור שלי הוא כל 27 יום בלושה חודשים האחרונים ממש סדיר ברוך ה'
    החודש יוצא לי לטבול אחרי 11 יום פעם ראשונה מאז החתונה שהיה לי דימום פחות ימים...אז אני מתחילה היום פעם ראשונה לבדוק בערכה שקניתי ומקווה שהחודש יהיה החודש אני כבר מיואשתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
  • ****רירית בעובי 10 מ"מ

שאין לי מושג מה זה אומר טוב או לא
    אבל זה מה שהיא אמרה שהיא עבה כי אני לפניי מחזור..
  • כמה זמן את נשואה מאמי?
    אני ממש גאה בך שאת שומרת טהרה למרות המחשבה שיש מצב שאת מפספסת את הביוץ שלך בעזרת ה' בזכות זה תזכי לגדל בן זכר..
    תראי..המליצו לי על מסטיק תימני אומרים שהוא ממש טוב תנסי אולי זה יעזור גם לך..
  • מעיונוש יקירה שלי,קודם כל אל תדאגה הכל יסתדר בסופו של דבר...דבר שני תנסי לשתות מיץ חמוציות זה עוזר לדלקות בשתן מאודדדדד....תשתי כל יום קצת לפחות כוס.
    ואין צורך ישר לקוםלהתקלח לאחר מכן עזבי אותך כל מה שכולם אומרים לעשות תעשי רק מה שנוח לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מירי
  • מירי שמעתי על זה מה זה מיץ חמוציות איפה קונים את זה?
    ומה עדיף לעשות אחרי יחסים הרופאה אמרה ישר לקום לעשות פיפי..אולי אני יקנה שטיפה אינטימית זה יעזור לי?
  • מעיין,
    אתמול אני נשואה חצי שנה בדיוק :)

• תקשיביי ליי אז!!זה יבוא נשמה בזכות זה שאת שומרת טהרה!!חצי שנה זה כלום מאמי ממש כלום..המחזורים שלך סדיירים?אני חושבת שעם ערכות הביוץ את תקלטי מהר
  • תקשיבו בנות אני כל הזמן רוצה לאכול וזה לא אופייני לי בכלל חחחחח

• לפניי החתונה לקחתי 2 חבילות גלולות רצוף כדיי שלא יהיה דימום בחתונה
    כשהפסקתי המחזור לא היה סדיר שלושה חודשים בין 37-45 יום..ובשלושה חודשים לאחר מכן..החודשים האחרונים בעצם כולל המחזור האחרון כל 27 יום בדיוק,והחודש זו הפעם הראשונה שאני משתמשת בערכת ביוץ..
    היום זה יהיה היום הראשון שזה היום ה9 למחזור אז אני מקווה שזה באמת יעזור
    ושאני יצליח לזהות
    מעכשיו הפסקתי לשתות חחח ואני יעשה בדיקה ב6 בערך כדיי שיהיה הכי אמין
    אמן שנדע רק בשורות טובות מכולנו
  • גם אני לקחתי 2 חפיסות של הגלולות האלה ובעלי חושב שהם עשו לי את כל הבלאגן אבל זה גלולות להפסקת המחזור..תמשיכי לבדוק ככה תדעי פעם מתי הביוץ שלך יש מצב באמת שאת מפספסת אבל זה לא בעלי יש כל מיני דברים שמקצרים את הדימום המחזור שלך שבוע?
  • האמת שהפעם הוא ארך 4 ימים בלבד ...פעם ראשונה מאז החתונה
    בד"כ אורך 5,6,7 ימים משהו כזה
    אז 4 ימים ועוד 7 נקיים 11 ובע"ה אני מקווה שיהיה בסדר כבר
    אני כבר מותשת ועוד לא התחלתיייי כלום
  • אז יש מצב טוב שתיקלטי אם החודש את טובלת מוקדם..הלוואי היה לי תכוח שלך בעניין השמירה
    אני נשואה 9 חודש ורק פעם אחת הצלחתי לשמור אבל באמת שמרתי כמו המחמירים האלה חח מה אני יעשה אני חייבת תחיבוק החם של בעלי כשהוא חוזר מהעבודה ...קשה אבל יש לי אדרכנית צמודה היא עוזרת לי ומעודדת אותי..אני מתה עלייה
  • חחח גם לי יש מדריכה זה כייף כל שאלה שיש אפשר לפנות אלייה זה תמיד עוזר
    אמן מהפה שלך לה'!!!!!
    שהחודש יהיה החודש לי לך ולכולן
  • אמן אמן ואמןן!!
  • מעייני, תיכנסי לשרותים לפני היחסים וככה לא תצטרכי לרוץ אחרי ולהוציא את הזרע.. אם בכ"ז יש לך תחכי עשרים דקות ואז תקומי..

ובלי קשר - אם את רגישה תקני כדורים של חמוציות , מיץ חמוציות או את הפרי עצמו (אם את אוהבת) ותקחי באופן קבוע, זה מונע את הפעולה של הדלקת..
    ואם ממש כואב לך עכשיו תשתי סודה עם לימון זה ממש מרגיע - מניסיון, מבינה אותך כ"כ כואב וכ"כ מציק
    רפואה שלמה!!

וקליטה מהירה!
  • איזה כייף שיש מי שמבין אני ישמח אם תגידי לי איפה אפשר לקנות את זה
    את האמת לא שורף לי אבל מה שכן אני 50 פעם ביום עושה פיפי אני לא צוחקת איתך חח רצייני חמי כבר חושב שיש לי בעיה במוח
  • הוא לא צריך לצחוק עלייך! זה הגיוני בגלל שכואב לעשות פיפי ואז אנחנו עושות טיפה טיפה כל הזמן.. מכירה את זה מקרוב - בשרות לאומי היו לי מלא דלקות והייתי ממש סובלת.
    תשתי הרבה סודה עם לימון, זה ינקה את המערכת, גם פיטרוזיליה זה טוב.

לגבי חמוציות - בכל סופר יש מיץ אבל הוא הכי פחות מומלץ. בחנויות מוכרות גרעינים של את החמוציות היבשות שזה טוב אבל לא הכי טעים ובכל בית מרחקת יש חמוציות בקאפסולות לי יש של לייף בתוספת ויטמין C זה ממש טוב ואני לוקחת את זה באופן קבוע ככה את מביאה תרופה למכה לפני שהיא פורצת.. לפעם הבאה והבנתי שזה קורה הרבה בזמן ההריון אז שיהיה בבית זה אל מזיק זה אפילו טוב..
    וגם שטיפה אינטימית יכולה לעזור, תקני ותשתפי בעיקר בזמן המחזור.. אבל לא אחרי שמנסים תחכי לפני שאת מתקלחת שישאר משהו בפנים. אמרו לי ליהשאר במיטה עשרים דקות ורק אח"כ לקום לשרותים..
  • מעייני היקרה בעזרת השם הכל יהיה בסדר אחותי כל 3 הירינות שלה סבלה מדלקת בדרכי השתן, רק לא הבנתי דבר אחד? אם את בהריון אז הריון לא יפגע מאנטיביוטיקה ? את אמת [מאז שאני מנסה שוב להקלט (לאחר גרידה ,הריון לא התפתח והייתה גרידה בשבוע 7 ) אני לא קמה לעשות פיפי לאחר קיום יחסי מין ,וברוך השם טפו ,טפו ,לא סובלת מדלקות בדרכי השתן ,פעם אחת היה חשש ,אך עשיתי בדיקה והיא יצאה שלילית, אני אגיד משהו שעוד סיבות לחיידק בדרכי השתן חוץ מלעשות פיפי לאחר יחסי מין ,לפעמים זה קורה משתייה דלה בכמות (במיוחד בקיץ ) ,מתחבושות מבושמות ( זה אחת הסיבות גם לפיטרייה),אז תהיה חזקה מאמי ובשורות טובות.
  • לגבי שטיפה אינטימית זרקתי אותן מהבית ולא קונה ,אני שוטפת רק עם מים חמימים בלבד,רופא נשים שלי אומר וגם אני יכולה להוכיח שטיפה אינטימית גורמת לפיטרייה.

• היי מעיין,
    מצטערת על ההתייחסות המאוחרת... רציתי לספר לך שגם לי קרה לפני כמה שנים שפתאום התחלתי לקבל דלקות בדרכי השתן ואחרי כמה פעמים פתאום מישהי שאלה אותי אם אחרי קיום יחסים אני הולכת לשירותים לעשות פיפי, ואמרה שזה ממש ידוע שאם לא הולכים זה גורם לדלקת. רק לציין שמאז שהתחלתי לפעול כך אין לי דלקות בכלל!! (לא חייבים להתקלח, מספיק ללכת לשירותים, וגם אם לא יוצא ממש פיפי, עצם זה שאת הולכת ועושה מעט זה מספיק. סליחה על התיאור המוגזם... חשבתי שתרצי לדעת...)
    אני מבינה שלא כל הבנות עושות את זה, אבל יכול להיות שחלק יותר רגישות וחלק פחות. גם אצלי זה התפתח אחרי כמה שנים של קיום יחסי מין....

לגבי הניסיונות להיכנס להיריון- זה לא אמור להפריע. את לא חייבת לרוץ מייד לשירותים. אפשר להרים רגליים כמה דקות, אם זה מה שאת עושה, ורק אחר כך ללכת.
  • אויי מעייני מכירה את זה מקרוב !!
    אני גם הייתי סובלת המון מדלקות בשתן ... ורוצה לשמוע מה עזר לי?!??
    קניתי מהסופר פארם שטיפה אינטימית עם חמוציות יש כול מיני סוגים אני בחרתי את החמוציות כי זה ידוע שחמוציות עוזר לדלקות בשתן אני ממש ממליצה על זה בחום של חברת ״פמינה״ פקק בורדו כזה .. ממליצה לך לנסות לי זה עשה פלאים!
  • אז תשמעו איך העלו לי תעצבייייייייייים אתמולל!!!
    ישבנו בחוץ אני הגיסות שלי ועוד כמה בנות מהשכונה אז אמרתי לגיסתי בשקט שקיבלתי אנטיביוטיקה אז ישר כולם קפצו למה וזה אמרתי להן קיצור מה הם אומרות לי החוצפניות!!!!!!!!!!!שאם היה לי דלקת כל השנה אז זה בעיה ום לה היה את זה שכל פעם שהיא היתה עם בעלה היתה לה דלקת וצריך ללכת לאורולוג ושבגלל זה היא לא נקלטה 4 שנים להיריון וכל מיני דברים כאלה היה באלי לתת כאפה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני ינסה לשתות מיץ לימון טבעי למרות שאני שונאת ולקנות כל מה שאתן ממליצות תודה אין עליכן!!
  • מעייני בלי לחץ מאמי.. זה כולה דלקת בשתן
    אני עכשיו בתחילת הריון וגם לי יש דלקת בשתן, אז מה?
    הרופאה אמרה לי שזה מאוד שכיח וקורה מלא בתחילת הריון

וד"א גם אני עברתי הפלה טיבעית לפני כמעט 3 חודשים
    בע"ה החודש הוא גם החודש שלך
    הגוף בד"כ מאוד פורה בחודשים שאחרי ההפלה..
  • מעיין היקרה מצתרפת למה שהדס אמרה זה כולה דלקת בשתן ,תצאי מהלחץ שלך ,תטפלי בעצמך ובעזרת השם חודש הבא הוא שלך,ואת לא חייבת לשתף את גיסות שלך בכל הדבר.
  • בעזרת ה' אתם צודקות הדס באמת עודדת אותי עם מה שאמרת!שבת שלום שתהיה לכולןןןן אוהבת המון!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה