היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי תגידו איך אתן מעסיקות את הקטנים האלה כל היום ??? אני כבר לא יודעת מה לעשות איתם??? יש לכן איזה סדר יום מסוים?? אשמח לשמוע
6 תגובות
עמוד 1
ודרך אגב יש לי תאומים בני 5 חודשים קצת קשה....
...??????
אין לי מושג מה אומר הסרגל שלך.... בגלל זה התייחסתי בשרשור אחר שלך לגיל 5.....
כבר מזמן אין לי בגיל הזה... אבל בהחלט כדאי לעשות להם סדר יום מסויים עד כמה שניתן כמובן, גם עבורם וגם עבורך, אפשר לטייל, לשחק על השטיח, לשיר, לעשות משחקי אצבעות, ובין לבין אפשר כמובן גם לאפשר להם להכיר את עצמם ואחד את השני בלי להתערב
הסרגל מעודכן יש לי ילדה בת 5 ויש תוספת של התאומים בני 5 חודשים תודה
ג'ימבורי יכול להיות כיף - הילדה שם יכולה להשתולל ואת תהיי עם התאומים. כנ"ל גן שעשועים.
אני אומרת מבחינת סדר יום - קמים, מתארגנים, אוכלים ארוחת בוקר ויוצאים לפעילות - חוזרים הביתה לשנ"צ/מנוחה אחה"צ שוב פעילות, מקלחות ולישון. בגיל הזה את גם יכולה לשלוח את הבת לחברות או שהן יבואו אלייך - מנסיון - עדיף שני ילדים בני 5 מילד אחד בן 5... יעל, אמא של 2 אפרוחים