ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות רציתי לדעת מה זה אומר שלפי הבדיקת ביוץ יש ביוץ ויום אחרי כבר לא זה הגיוני ? נורמלי ?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי זה אומר שאת בביוץ, לפני יומיים שושי הגיבה להודעה כזאת ששאלה מיכלושית
    ראי את תשובתה של שושי אני יעתיק לך , גם לי זה חידש ועזר ת'אמת!!
    אם השתמשת במקלון ויצאו 2 פסים, הביוץ יהיה בימים הקרובים, אין תאוריה מדוייקת למתי, בדר"כ תוך 48 שעות.
    אין בעיה להמשיך להשתמש, כל עוד מופיעות 2 פסים הביוץ עוד לא היה, ברגע שכבר אין לך 2 פסים גשי למלאכה .
    ההורמון עולה וזאת הסיבה שהמקלון מזהה ביוץ, הוא עולה לצורך הכנה ו"שיחרור" הביצית שתבייץ, אחרי שהוא יורד הוא מוכן לבייץ והביצית משתחררת.

בגלל זה בודקים כמה ימים ברצף, יכול להיות שיומיים שלושה ייצאו לך 2 פסים.
    זה לא סותר, תקיימי יחסים יום כן יום לא גם בימים שאת רואה 2 פסים, סתם להיות רגועה...
  • אין לי מה להוסיף על התגובה של הילה..

אז שיהיה מלא בהצלחהההה
    יאלה לעבודה
  • וכמובן לא לקום מהמיטה אחרי זה.
  • היי

הילולה המקסימה כבר ענתה לך ... :)

נותר לאחל לך בהצלחה!
  • תודה רבה בנות איזה כיף מקווה שיצליח:)))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה