חייבת את העזרה שלכן!!עצוב לי מאוד!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות!!החודש הזה אנחנו אחרי טיפול שני עם איקקלומין...היום אני ביום ה29 למחזור כשבדכ זה נע לי בין 28 ל30יום...חודש שעבר שטופלנו באמצעות האיקקלומין המזחור הופיע לי ביום ה 32 ..אופפפ אני ממש מפחדת ממחר ומהימים הקרובים!!אנחנו מנסים כבר שנה וחצי ושום דבר לא קורה..יש לי מידע פעם כאבי בטן למטה(כמו כאבי מחזור..ויש לי הםרשות לבנות..כמו לפני מחזור..)אני לא יודעת מה לחשוב!!אני מיואשת כבר!!!!אפילו בעלי שהוא האדם הכי אופטימי בעולםםםם (!)התחיל להראות סימני יאוש..כאילו זה לא יבוא לנו לעולם!!!!בנות!!עצוב לי!!:( מתי זה יקרה כבר????
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
8 תגובות
עמוד 1
  • היי ,
    אני באמת מקווה שהחודש הזה תקבלי חדשות משמחות
    אבל גם אם לא - אסור התייאש תמיד יש עוד מה לעשות ומה לבדוק !
    כבר הוכיחו שמתח וחרדה תורמים לחוסר יכולת להרות
    עד כמה שזה קשה ( ואני נמצאת באותה סירה שלך או לפחות אחת מאותו הדגם ) חייבים
    לבטוח במה שהרופא/ה ממליצים ולנסות כמה שיותר להירגע .
    אני בטוחה שיהיה בסדר ותמיד שתרצי עידוד אנחנו כאן . הבנות כאן מקסימות , תומכות ומפרגנות.
    בהצלחה !!!!

קורין
  • היי מותק

אני מבינה לליבך
    המון בנות עוברות מסלול קשה כמו שאת עוברת
    כולל אני ( הפריה )
    הכי חשוב לשמור על אופטימיות
    יש לי הודעה בשבילך
    כל החברות שלי מהפורום ובכלל ההריוניות
    נכנסו להריון מהזרעות או הפריות
    וברוך ה ׳ טפו טפו
    אני לא מאמינה בטיפולי איקקלומין
    אבל גם שמעתי על בנות שאחרי טיפול איתו נכנסו להריון
    אם חס ושלום לא הלך הפעם
    לכי לרופא פוריות ובקשי ייעוץ
    אל תבזבזי זמן !

בהצלחה

אני בפייסבוק אם את צריכה משהו בכייף
    ortal dol

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • היי,

אלו באמת כמה ימים מאוד קשים, כי את נורא רוצה לקבל תשובה... כל מי שלא עוברת את זה, אין לה מושג במה זה כרוך, בוודאי כשזו לא פעם ראשונה שאת עוברת את התהליך הזה ...

נראה לי שכל מה שנותר הוא לחכות, אז אולי כדאי שתקלי על עצמך בימים הקרובים, תצאי קצת עם בעלך לשתות קפה, תעשו סיבוב, אולי בים, להתאוורר ולנשום אוויר, יכול להיות שזה יעשה לכם טוב.

הלוואי שתקבלו החודש בשורות טובות ומשמחות

• מאמי מבינה אותך לגמרי
    גם אני החודש בפעם הראשונה לקחתי איקקלומין ועוד שבועיים נרות בשילוב עם מעקב זקיקים
    ובול ביום ה 29 למחזור קיבלתי
  • אני מבינה אותך, אבל אל תגידי נואש אף פעם.....
    מחשבות חיוביות!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תודה רבה בנות יקרות!!אין עליכןןןן!!!!היום אני ביום השלושים..ויש לי עדיין מידי פעם התכווציות בבטן התחתונה...משום מה ביודש שעבר שלקחתי איקקלומין המחסור איחר לי ביומיים והחודש הוא מאחר לי ביוםם..מישהי יודעת מזה אומר???למה יש את האיחור הזה!!?הרי אני מרגישה התכןוציות כאילו עוד רגע זה קורה(המחזור)פלוס יש לי הפרשות אבל הוא מאחר..
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • סימנים של הריון צעיר הם בדיוק אותם סימנים כמו לפני ווסת
    מחזיקה לך אצבעות
    בהצלחה החודש
  • אני הרגשתי היתכווצויות בבטן וכאילו שאני הולכת לקבל כול רגע כמעט שבועיים ככה..

זה יכול להיות כמה דברים..
    או שזה באמת כאבים של מחזור. ..
    יכול להיות שזה גם כאבים של תחילת ההריון
    שאני אמרתי ללרופא שלי את זה שהיו לי כאבי מחזור כמעט שבועיים הוא אמר לי שלפעמים זו התגובה של האיקקלומין לחצים כאלו כמו מחזור..

מחזיקה לך אצבעותתתת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה