אז ככה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יצא לי שלילי בבדיקת ביוץ
8 תגובות
עמוד 1
  • עכשיוקראתי וראיתי שמקלון ביוץ שמראה שני פסים זה לא אומר שאלה ימי הביוץ אלה זה מזהה את העליה בהורמון(ברגע שיש שני פסים זה זיהה עלייה בהורמון)ביום הביוץ עצמו הבדיקה לא מראה שני פסים...אלה אחד...מה אומרים לך ההוראות של הערכה!??
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • הילה,
    לפי דעתי פשוט צריך להפסיק לחפש סימנים לביוץ (אני יודעת שקשה-על גבול הבלתי אפשרי) פשוט לעשות כל יומיים!! כי לפי מה ששמתי לב על עצמי כל חודש הביוץ בא בצורה אחרת...
  • מאמי אני ממש בדעה של הדס..
    אפשר להישתגע מזה מלחפש סימנים כול הזמן
    תאמצו את השיטה של יום כן יום לא ... ואל תחפשי סימנים
    פשוט תוך כדי תבדקי עם הערכות ביוץ ועדיין עם מראה שלילי לא נורא
    תמשיכו יום כן יום לא.

בשורות טובות ובהצלחה
  • גם אנחנו עושים יום כן ויום לא.... זה עדיף על כל יום כי הזרע לא מספיק לחדש את עצמו מספיק בשביל הפרייה.... אל תעשו כל יום....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מסכימה עם מה שהבנות אמרו... אני השתגעתי כשבדקתי ביוץ עם הערכות... הן לא תמיד מדייקות, ויותר מזה, כשהן שליליות- פתאום עובר החשק וחבל!
    גם לדעתי לכי על שיטת יום כן/ יום לא - בשבילי לפחות, היא נכונה יותר עבור הנפש....
  • במשך כל החודש יום כן יום לא?
  • בעיקרון כן.. אבל החשיבות היא יותר לאיזור הימים הפוריים
    ז" לאמצע המחזור.. אבל אם תעשי במשך כל החודש זה בטוח לא יזיק
  • זהו זאת הבעיה שאני לא יודעת מתי הימים הפוריים ומתי הביוץ חח אז מתי שיוצא עושים כמובן שעכשיו אני שבועים אחרי המחזור זה בערך האמצע אם המחזור שלי יחליט להיות סדיר אז נעבוד השבוע שבת שלוםםם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה