פרנויות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז שעופרי הגיחה לעולם, אני בפרנויות..בעיקר מ2 דברים ספציפיים:

1. אני ממש מפחדת לשכוח אותה

5 תגובות
עמוד 1

• גם אני נוקטת מלא אמצעי זהירות כדי לא לנעול את בר בטעות באוטו: בודקת שהמפתח אכן ביד שלי ולא נשאר באוטו, משאירה דלתות לא נעולות וגם דלת פתוחה לרווחה. אף פעם לא קרה לי משהו כזה, אבל אני עושה הכל שגם לא יקרה.

ככה זה כשנהיים הורים: מתחילים לדמיין את התרחישים הכי מפחידים ומנסים להמנע מהם אפילו שהם מופרכים. בשביל השקט שלנו.

מה שבטוח, זה נעשה קל יותר ככל שהם גדלים ונעשים פחות חסרי אונים.

• כששקד נולד, התחילו לי חרדות ממלחמה.. מה נעשה אם פתאום יהיו אזעקות ונצטרך חלילה מסיכות או משהו

בכלל נראה לי שכשנולדים ילדים סף החרדה עולה.. זה רק טבעי

זה באמת מפחיד נורא לשכוח ילד, אבל אין סיבה שזה יקרה לך! במיוחד עם המחשבה שאת משקיעה בזה..
  • זה באמת מפחד, אבל כמו שאת עושה זה נכון בהחלט.... תירגעי, החרדות באות עם הלידה... את לא שונה

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אני לא יודעת אם זה יעודד אבל מאז שליעד נולד יש לי פחדים וחרדות מהכללללללללללל.. ברמה שזה הורס לי את החיים כמעט!
    אפילו לצאת מהבית אני פוחדת שיקרה לו חלילה משהו או שיקרה לי ושלא יהיה מי שידאג לו..

• אודליה לגבי האוטו .
    וואוו אנחנו בול אותו הדבר!
    גם אני משאירה את הדלת שלה פתוחה .. וגם אני חושבת על החום הנוראי שאלוהים ישמור - מה הם הרגישו שם באוטו.... .

אני פעם אחת באתי לאוטו אחרי העבודה ופתאום דיימנתי את הדס יושבת שם
    ונחלצתי לשניה הלב שלי נפל לתחתונים - איך שכחתי ולא שמתי אותה הגן!

אני חוששת שהפחדים טבעיים כי אלו דברים שקורים לצערנו...
    אבל צריך לדעת להשתלט על הפחדים האלה שלא ישתלטו לנו על החיים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה