מרגישה כישלון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כאמא,
    הקטן זקוק לי ובוכה, אולי גזים אולי עייף,
    מה שבטוח רוצה ידיים,
    תהילה משגעת אותי!
    בוכה, כל דבר רוצה רק אמא ואמא ואמא
    ורוצה רק מה שאין בבית או ניגמר,
    נודניקית ברמות, במיוחד כשהקטן אצלי בידיים,
    בוכה בלי סיבה והיא בעצמה לא יודעת למה,
    זה מתסכל, אני כועסת עליה, והיא עושה דווקא
    ואני כועסת יותר, היא לא מאפשרת לאף אחד לעזןר לה או לתת לה מה שהיא רוצה
    היא רוצה להפעיל אותי בכל מצב,
    אני כועסת, ואז אחר כך מרגישה זוועה!
    עם 2 ילדים אני לא מצליחה להתמודד!

22 תגובות
עמוד 1

• השבועות הראשונים כ"כ קשים.
    את לומדת להיות עם 2
    תהילה לומדת להיות אחת מ-2....

בשעות שיוסי ישן,תהיי איתה.רק איתה. לא קל...
    לנסות לשלב בין שניהם,אם את מניקה,שתשב לידך,אפילו אם תצפה בטלויזיה,תושיבי אותה לידך,לטפי אותה תוך כדי.

לא לכעוס עליה .הימים האלה הם קשים.היא בוחנת אותך-אמא עדיין אוהבת אותי?
    זה חדש לה כל העניין.תני לבעלך לצאת עם הקטן לחצי שעה בעגלה ותהיי מרוכזת כל כולך בילדה.נדרשים תמרונים.
  • קשיים של התחלה ממי... זו תקופה שדורשת הסתגלות. כל התחלה היא קשה. לכולם!
    נסי לשתף אותה בטיפול בקטן. לתת לה להחזיק אותו לחזק על מעשים חיוביים ולהתעלם מהשלילי עד כמה שניתן. ולחבק אותה המון המון. אם יש אפשרות שאת תהיי זו שתוציא ותכניס אותה לגן כל יום זה יהיה מעולה. אפילו אם זה איתו...
    הרבה אורך רוח. המוןןן

• [email protected]

פייס: ortal_hori

• אורטלי כ"כ צודקת

את יכולה להסביר לה 'אמא תסיים להאכיל את יוסי תהיה כולה שלך' או לחלופין בואי תעזרי לי תביאי לי את זה ואת זה
    ככה גם אני עשיתי
    היה קשה מאוד בהתחלה
    אבל הכל עובר
    לא אומר לך שעכשיו אין רגשות קינאה אבל מה לעשות בכל גיל זה קיים ותמיד
  • אוי מאמי
  • גם אני בוכה

• תקשיבי תקשיבי לי טוב
    קודם כל תרגעי
    את אמא מעולה
    לכולנו קשה בהתחלה ההורמונים והחוסר שינה לא עוזרים פה

תיקני מנשא
    שימי את יוסי במנשא כשהוא רוצה לישון
    ככה תוכלי גם להרדים אותו וגם לשבת ליד תהילה במחשב
    כשאת מניקה תני לתהילה בובה עם בקבוק קטן שאת לא צריכה של יוסי
    תגידי לה בואי נאכיל אותם הם רעבים
    אחכ תני לה חיתול אחד משל יוסי שתחליף לבובה

יש ספר שניקרא בבטן של אמא
    זה על בואו של אח
    ספר מעולה

ותמיד תמיד לנשום עמוקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
    לחבק אותה וללטף אותה ולנסות לא לכעוס עליה ( כמה שזה קשה)
    אל תשכחי שלקחו לה את המקום שהיא הרבה שנים הייתה בו לבד !!!

בכל שעה ולכל שאלה הנייד שלי זמין ממי תרגישי חופשי לשאול

אשמח לעזור
    תגרשי את הרגשות אשמה
    זה לא הזמן אליהם

בהצלחה יקירה

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• עד כדי כך טבעי שאם זה לא היה, משו פה לא היה הגיוני... חחח

זה בסדר שקצת קשה, וגם נתנו לך טיפים
    ובכלזאת, זה לא תמיד מצליח אבל חולף מאליו

תמיד זכרי שהבאת מתנה לבת שלך
    ושעוד רגע ממש הם יהפכו לחברים הכי טובים
    וכמובן, רובנו עברנו את זה
    לאט לאט מתרגלים ומאמצים שיטות

אבל ממש לא להרגיש כישלון, כי באמת שהכל בסדר
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• יפיתוש מאמי!!
    קודם כל את אמא נהדרת ובזה אין ספק

• זאת תקופה של הורמונים
    אני בכיתי בלי סוף ...
    אני מביה אותך לגמרי יש מין אכזבה ... היתה צפיה גדולה ומין פנטזיה שהכל יזרום .. החיים לצערנו הם לא תמיד כפי שתכננו
    זה לוקח זמן , אצל כולנו זה לקח זמן . סבלנות היא מילת הקסם . הקושי הגדול הוא בגלל ההנקה .
    אני מהסיבות האלה גם לא מניקה/הנקתי
  • ההתחלה קשה!!!!!!!
    נורא קשה!!!!!!!!!
    כל הבית מסתגל לשינוי, תהילה לבוא אח קטן, יוסי לבואו לעולם, הבנות של בן זוגך עם אח קטן שלוקח עוד מתשומת הלב של אבא שלהן, את עם תואר חדש (אמא ל-2) וכאבים ועייפות וילדה חולה והורמונים ונקיפות מצפון......
    צר לי להרוס לך - את ממש לא כישלון, את אמא נהדרת וחמה ואוהבת שפשוט מתפרקת... יוסי עושה בדיוק מה שהוא אמור לעשות, תהילה עם המחלה והקנאה עושה בדיוק מה שהיא צריכה לעשות ואת "פשוט" צריכה להבין שזו תקופה קשה, ראשונית, ועוד שבוע דברים ייראו לך יותר פשוטים ועוד חודשיים ייראו לך הרבה יותר פשוטים, ועוד שנה וחצי תתמוגגי מאיך שהם משחקים כ"כ יפה ביחד ואיך הולכים יפה יד ביד ובעוד שלוש שנים כבר תגידי איזה כיף שהם גדולים כאלה
  • חחחח בדיוק עשיתי פיפי ונהנתי מהרגע השקט הזה

• בבית שלך יותר קל להתמודד עם דברים...
    היא מקנאה וזו דרכה להודיע לך שהיא כאן, זו דרכה לבדוק את הגבולות וזו דרכה להודיע לעצמה שהיא תמיד הראשונה היא בודקת אותך, היא בודקת גבולותייך כל דקה והיא צריכה שתציבי לה את הגבולות שלה מחדש כל הזמן. גבולות=בטחון, בעיקר בכל הכאוס הזה של אח קטן ומעבר לבית של הורייך והחלמה ממחלה.
    זה לא קל, ההתחלה של להיות אמא לשניים נפלה עלייך בדרך באמת לא פשוטה, כניסה לשגרה בבית שלכם תעשה לכולכם טוב יותר.

• אויש גם לאור שלי היתה בובה כזו - הייתי מתה ממנה כל פעם מחדש
    [email protected]

• את יכולה להחליט איתה איזה משחק שהיא יכולה לשחק בו כמובן לבד , היא תשב ותשחק בזמן שאת מניקה את יוסי או מתעסקת איתו.
    זה יכול להיות יותר ממשחק אחד, אולי איזה משהו שהיא אוהבת לעשות לבד במיוחד ואת לא תמיד מרשה לה.
    תתני לה תעסוקה בזמן שאת מניקה אותו.

את יכולה לבקש ממנה לבוא לעזור לך במקלחת עם יוסי לתת לה לסבן לו את הרגלים להביא לו חיתול לשים לו משחה ושהיא עושה את זה שבחי אותה על כך למרות שזה משהו קטן תעשי מזה משהו גדול.

ההתחלה תמיד קשה אבל אם תקחי את זה קשה יהיה לך יותר קשה תקחי את זה בקלות זה יזרום לך.

הכי חשוב על תכנסי איתה למריבות מיותרות , אם אין משהו שהיא רוצה תציאי לה תחלופה אחרת שהיא כן אוהבת.

וככה זה שהקטנים ישנים אנחנו לא מענינים אותם הם תמיד נזכרים לעשות דברים שהם הכי רוצים דווקא שהקטנים ערים

• אורטל חח הצחקת אותי,
    ניהלתי איתה את השיחה הזו אתמול, יודעת מה אמרה לי?
    אמא, בגלל שאני אוהבת אותך אני רוצה שתהיי צמודה אלי תמיד,
    אני מסכימה שבבוקר תניקי אותו, אחר כך תשאבי לו ותני את הבקבוק לסבתא
    שהיא תטפל בו ואז תהיי צמודה אלי כל היום!
    לכי תסבירי לה שאהבה זה גם לשחרר קצת את אמא!
    היא לא מבינה מבחינתה אהבה זה להיות צמודים כל היום!
    במיוחד כשאמא הכי עסוקה!
    איפי- תאמיני לי שאני עושה את זה..
    מקווה שבאמת יהיה קל יותר בבית שלי

• כל ההתחלות קשות !!!!
    עינבר כתבה כל כך יפה אין לי מה להוסיף !!!!

אני חושבת כשתהיי בבית שלך ותיכנסו לשיגרה
    הכל יהיה בסדר !!! רק אתם כמשפחה.
    בלי 100 איש נוספים עם דעות שונות, עיצות וכו'.

אני אתקשר מאוחר יותר

• גנית, אין שום דעות!
    רק עוזרים לי פה עם הילדים!
    כשאהיה לבד מי יעזור לי????

• את יודעת מה? מה שאת מתארת - זה בדיוק מה שגורם לי לחשוב על הת**** של מס' 3 כבר מעכשיו.

אני לא מתכוונת להיות פרה חולבת 24 שעות כמו שהייתי. אני מתכננת לשלב בקבוק אחד ביום (או יותר) בהתאם לצורך בשביל להיות פנויה גם בשביל הגדולות.

ואת יודעת מה? לא משנה מה נעשה - זה הרי אף פעם לא יהיה מוצלח כמו שהן רוצות!! כי הן רוצות את מה שהיה קודם -וקשה להסתגל למצב.

אבל זו המצב וזו עובדה - והיא תלמד להתמודד עם זה, כמו שאנחנו גדלנו ולמדנו להתמודד עם החיים!
    [email protected]

• לא התכוונתי לפגוע !
    בכל מקום שיש בו הרבה אנשים יש הרבה דעות.
    המשפחה שלך מקסימה ואני יודעת כמה הם עוזרים לך
    אבל לדעתי בבית יהיה לך יותר קל, ואני בטוחה במיליון
    אחוז שהם ימשיכו לעזור לך ולבוא.

אם את צריכה את עזרתי למרות שאין סיכוי שתהילה
    תרצה לבוא אלינו

• את מחזירה אותי אחורה, הילדה שלי הייתה בת שנה וחצי שהבן שלי נולד. היו לי גם יסורי מצפון נוראים שאני לא נותנת לה מספיק יחס והיא עוד קטנה . הייתי משתדלת לשתף אותה כמה שיותר בטיפול של אחיה. הייתי משתדלת כמה שיותר להניח אותו בלול עם צעצועים ולא בידיים. הייתי אומרת לה שהוא ילך לישון אני אהיה רק שלה ומסבירה לה שהוא קטן והוא לא יכול להסתדר לבד והיא הילדה הגדולה של אמא.
    השתדלתי כמה שיותר להיות איתה ולהתעסק איתה שהיה לי אפשרות.וכמה שפחות לכעוס עליה למרות שלפעמים קשה לשלוט על זה..
    ובאמת חשוב לזכור שגם לה מאוד מאוד קשה. מישהו פעם עשה לי את ההשוואה כאשר נולד אח הילד הראשון מרגיש כמו שתרגיש אישה עם בעלה יביא לה עוד אישה הביתה..הילד היה כל עולמה ופתאום האמא מביא עוד תינוק שהיא מתעסקת איתו והוא חושב בליבו שהוא כבר לא מספיק לאמא..היא רוצה תינוק חדש. צריכים לתת לה את ההרגשה שהיא עדין מרכז עולמך, וכאשר היא תפנים את זה אני מאמינה שהיא תחזור לעצמה.

צריך הרבה סבלנות

אני עוד מעט ב"ה עם השלישי, אני גם מנחמת את עצמי שיהיה בסדר.
    בהצלחה ותיהיה חזקה, זה עובר . בדוק !

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה