היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה הייתי אצל הרופא שלי הבוקר.. הוא נתן לי מרשם לאיקקלומין סבב שני התחלתי כבר היום 2 כדורים הוא אמר שהוא מצפה שהתגובה תיהיה טובה בידיוק כמו חודש שעבר.. שאלתי אותו אם הגוף שלי מגיב טוב לכדורים ואנחנו עובדים בידיוק בימים הנכונים מה לדעתו הבעיה.. הוא אמר שאי אםשר לדעת ( תכלס צודק שאלה מפגרת) בנוסף הוא נתן בעלי הפניה לבדיקת זרע תוך כדי הסבב שני של הכדורים לעשות בדיקת זרע ושוב לחזור אליו בידיוק עוד שבוע יום שישי הבא היום ה 12 למחזור לאולטרא סאונד לבדוק שיש תגובה מהאיקקלומין שאלתי אותו מה הלאה. . במידה וחלילה זה לא יילך.. הוא אמר צריך לבדוק את החצוצרות לראות שהם בסדר וכמובן לראות את התוצאה של הבדיקת זרע. וזהו בנות מה נגיד לכם.. מקווה שיהיה בסדר.. לא ידעתי שזה יהיה כל כך קשה.. בנוסף החודש החלטתי לשלב ת**** נכונה להוריד פחמימות מתוקים ולהפחית בשמן ולאכול הרבה ירוקות פירות ואוכל יותר בריא קצת אומרים שזה עוזר ברגע שעושים לגוף איזון הורמנאלי דרך האןכל..
12 תגובות
עמוד 1
מורני.... ת***** נכונה בהחלט יכולה לעזור בקליטה טובה יותר..... מקווה שהפעם באמת יהיה חודש טוב יותר!
יאללה שיהיו בשורות טובות!!!אני גם בסבב השני!!אבל שתיתי רק כדור אחד למשך חמישה ימים!!!ולא עשיתי מעקב זקיקים ולא כלוםםםם!!!מי זה הרופא שלך!? הוא טוב???את מהדרום נכון??? ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
פנין יקירתי תודה
אני אצל דר מלצר באשקלון..הייתי צריכה חעשות החודש אבל בגלל שבאתי אליו ביום איחור(!) הוא אמר לי לבוא שוב חודש הבא;(ממש מבאס...יאללה מורן החוואי והחודש הזה שלך!!בהצלחה מתוקית;) ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מורני יקרה קיבלת החלטות נכונות ,מאחלת לך המון הצלחה החודש ,תשמרי על רוח אופטימית ומחשבות חיוביות
חברות יקרות תודה על העידוד
מורני המקסימה... אני כל כך מאחלת לך שהחודש יצליח..!!! מחזיקה מלא אצבעות
If you believe in yourself enough And know what you want You're gonna make it happen Make it happen And if you get down on your knees at night And pray to the Lord He's gonna make it happen Make it happen
מורני המקסימה... אני כל כך מאחלת לך שהחודש יצליח..!!! מחזיקה מלא אצבעות
If you believe in yourself enough And know what you want You're gonna make it happen Make it happen And if you get down on your knees at night And pray to the Lord He's gonna make it happen Make it happen
מורני , אני שמחה שאת ממשיכה ומעדכנת אותנו בחדשות . אני שמעתי על הרבה בנות שנכנסו להריון בעזרת איקקלומין והרבה מתוכן נכנסו להריון בסבב השני ומעלה ... אז אני בטוחה שיש מלא מקום לתקווה ! גם אני מחכה לקבל מחזור כדי להתחיל שוב . בכל מקרה קראתי מאמר על הקשר שבין פוריות ות**** ככה שנראה לי שאת ממש בכיוון הנכון וכם אני יאמץ את הנושא . אני חושבת גם על דיקור בשביל להפיג את המתח וגם על זה יש הרבה מידע חיובי באינטנרט ככה שלא יזיק לנסות . מחזיקה לך אצבעות !!!! נ.ב אמרו לי שאם מרימים את האגן אחריי קיום יחסים זה מגדיל את הסיכויים גם את זה אני אנסה החודש . קורין
יפתי אני מאחלת לך מלא הצלחה בסיבוב הזה שבע"ה יהיה אחרון, ובהצלחה לבעלול בבדיקות זרע..
קורין, גם אני שמעתי על העניין הזה שמרימים את האגן, ואכן בסיבוב האחרון ניסנו את זה, לא יודעת אם זה באמת קשור, אבל זה תפס.. אולי שווה לנסות
בהצלחה !!!!!! לסבב אחרון ומנצח תעשי מעקב זקיקים משולב עם בדיקות דם :)