הי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני חצי שנה עברתי הפלה בשבוע 13+.
    היו לי שאריות שנשארו וקבלתי אחרי חודשיים מחזור לאחר שנטלתי כדורים להמרצת מחזור.
    בגלל שהתחיל לי בעיות בבלוטת התריס בעקבות ההיריון(תת פעילות) אמרו לי להפסיק לקחת גלולות, וכשהפסקתי לא קבלתי מחזור(היה כתם חום כמה ימים אחרי שהייתי צריכה לקבל מחזור,שלא דומה בכלל למחזור וזהו)
    הייתי הבוקר אצל רופאת נשים שהמליצה לי על בדיקת דם להריון(אם זה ייחשב לאיחור אז מאחר לי בשבועיים וחצי בערך) והתוצאה הייתה 5> ובהערות היה "סרום מאוד לפידי". כפי שזכור לי מתחת ל10 זה לא הריון אך האחות אמרה לי שאם אין הריון זה אמור להיות אפס וכנראה שבצעתי את הבדיקה מוקדם מידי ושזה כנראה כן התחלה של הריון ושעוד שבוע אני צריכה לבצע בדיקה חוזרת.
    אני רוצה לציין שאחרי ההפלה עשיתי בדיקת בטא שהייתה במגמת ירידה.

מה זה אומר?יש התחלה של הריון או לא?
    עוד לא התאוששתי מבחינה נפשית וגופנית מההריון הקודם....כל תינוק שאני רואה אני מצטמררת...אני לא חושבת שאני מוכנה לזה....מפוחדת מאוד...

זה אולי לא המקום לשאול בו,אני פשוט רוצה לדעת מהניסיון שלכן מה אתן חושבות...

תודה.
12 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה, קודם כל, בתקווה שתעזבי מהר מאוד לפורום השכן (למעלה....)

שאלה לי אלייך, אני מניחה שהבטא התאפסה אחרי ההפלה.......?

אם כן, אולי בדקת מוקדם מדי, כמה איחור יש לך? או כמה ימים את אמורה לקבל?

התחלה של הריון זה אומר הריון צעיר מאוד. מקווה

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • יש לי איחור של שבועיים וקצת,וכל המחזורים שלי מאוד ארוכים והכתם שהיה לי היה טיפה ליום אחד וזהו...אני לא יודעת אם זה מההפסקה של הגלולות...

• היי ,
    קודם כל ברוכה הבאה . אני מקווה שהשהות שלך תהיה קצרה למרות שהבנות כאן מקסימות
    למיטב ידיעתי בטא מתחת ל 10 היא שלילית או שנבדקה ממש ממש מוקדם בערך בשבוע שלישי
    אם האיחור הוא שבועיים אז או שהביוץ היה ממש מאוחר ( בערך לפני שבוע וחצי שבועיים ) או שבאמת הבדיקה שלילית . במידה ותפני לרופא ואכן יש הריון אז בבטא כזו נמוכה סביר שלא יראה כלום . אני הייתי חוזרת על בבדיקת דם בערך 4 ימים אחרי הבדיקה הראשונה ואם באמת תהיה הכפלה כל יומיים אז מדובר בהריון צעיר ואם לא אז תוכלי להתחיל החודש שוב עם כוחות מחודשים.
    יש סבירות ממש נמוכה ( כי בד״כ נדיר ) שמדובר בהריון מחוץ לרחם וזה יכול להסביר את נבטא הנמוכה אם ובאמת מדובר באיחור של שבועיים ולא ביוץ מאוחר ( כלומר שהביוץ באמת היה לפני 4 שבועות ) .
    בהצלחה ובשורות טובות

קורין
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה

עד כמה שידוע לי בטא 5 שווה לבטא 0
    בכל הפעמים שלפני ההריון ביצעתי בטא אף פעם לא היה לי אפס היה 3, 4, 1.5 כל מיני כאלה.. ותמיד אמרו לי שזה שלילי..
  • גם לי היה זכור שמתחת ל10 זה לא הריון,אבל בגלל שבבדיקה היה כתוב לי סרום מאוד נמוך לא הבנתי מה זה אומר והתקשרתי לאחות והיא פשוט קבעה שככל הנראה זה התחלה של הריון ושבצעתי את הבדיקה נורא מוקדם ושאני צריכה לחכות עוד שבוע ולבצע שוב....

אוף מבולבלת מאוד...
  • אני עשיתי בטא לפני שבוע גם יצא 5> ,וזה שלילי חד משמע, גם עברתי גרידה לפני 7 חודשים ואחרי שבדקתי בטא ברגע שזה ירד ל5 הרופא שלי אמר לי שאין צורך לבדוק יותר זה שלילי, אני כבר התחלתי שוב לשתות כדורים לבניית רירית הרחם ,בזמן הריון אסור לשתות אותם ועכשיו אחרי מה שקראתי אני בפחד
  • היי
    קודם כול ברוכה הבאה לשהות נעימה. .. :)

לדעתי בעוד כמה ימים נגיד יום רביעי בערך חמישי תעשי שוב בדיקת בטא וככה תיהיה בטוחה ורגועה...

מרגו מאמי אל תתחילי לאכול סרטים על עצמך.. לדעתי את לא צריכה לעשות עוד בדיקת בטא פשוט להתחיל סבב שני של הכדורים ולהחזיק אצבעות חזקק באמונה גדולה שזה החודש שלך בע"ה..!
  • כן מורני אני יודעת אבל ראית מה אחות אמרה לה ,אני כבר התחלתי לשתות את כדורים ,בגלל זה אני דואגת ,כבר שאלתי בפורום רפואי,מקווה מאד שאת צודקת שאני סתם נלחצתי.
  • ברוכה הבאה!!!!
  • מרגו,היה לי איחור של שבועיים וחצי(היה טיפה אחת של כתם חום וזהו) ולכן הרופאה חשבה שיש לבדוק.
    אחרי הגרידא היו לי המון בעיות שעדיין לא נפתרו לגמרי...בשנייה שראיתי תוצאה של 5 ישר הבנתי שזה שלילי אבל שוב,היה את הסרום לפידי מאוד נמוך ולא הבנתי מזה אומר והתקשרתי לאחות והיא אמרה שזה כנראה התחלה של הריון מאוד צעיר...מקווה מאוד שהיא טועה...אין לי כוחות נפשיים לזה בכלל....
  • אני מבינה מאמי גם לי היה איחור כמעט שבוע ,אני מקווה מאד שבעזרת השם הכל הסתדר בסוף,אולי בכל זאת תחזרי שוב על הבדיקה?

• אין לי ברירה אחרת...
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה